U heeft nog niks in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

RNS510 navigatie wegenkaarten update V12 2015

Meer afbeeldingen

Gratis bezorging artikel

Snelle levering

Autopar.nl maakt gebruik van Packs en DPD voor een snelle levering door heel Nederland en daarbuiten!
Inbouwlocaties Autopar

Product laten monteren door Autopar?

Dit kan alleen als dit te selecteren is bij het product.
Autopar inbouwlocaties: Leeuwarden (Frl), Zeist (Utr), Enschede (Ov), Wijchen (Ge), Zoetermeer(ZH), Eethen (NB) en Tildonk (België)

RNS510 navigatie wegenkaarten update V12 2015

Verwachte levertijd: Tussen 1 en 5 werkdagen

€ 79,00

Bent u op zoek naar de 2015 versie navigatiekaarten / wegenkaarten van de RNS510 met dekking alle landen in West-Europa 2015? Dat komt goed uit want wij kunnen u hieraan helpen. Deze originele RNS510 DVD is geschikt voor de RNS510 en de RNS810, maar ook voor het, Skoda Columbus systeem en Seat Mediasystem.


Let op! Versie 13 (V13) van de RNS510 wegenkaarten zijn uit! Dit is versie 2016, deze kunt u hier vinden: V13 2016 wegenkaarten Volkswagen


Volkswagen Nieuw origineel Volkswagen product
Volkswagen Onderdeelnummer: 1T0919859B (2015 wegenkaarten)
Volkswagen Prijs inclusief BTW
Volkswagen Gratis verzending

Details

Bent u op zoek naar de laatste update van navigatiekaarten op uw RNS510? Wij bieden de laatste versie V12 (2015) West-Europa hier aan. Zijn uw wegenkaarten op de harde schijf van uw toestel van de West-Europese landen hopeloos verouderd? Wij leveren de nieuwste set wegen- navigatiekaarten voor uw Volkswagen RNS510 systeem. Wij leveren de originele Volkswagen RNS510 West-Europa V12 DVD. De volgende landen zijn geinstalleerd op deze V12 RNS510 DVD:

Andorra, Oostenrijk, België, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Gibraltar, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Liechtenstein, Luxemburg, Monaco, Nederland, Noorwegen, Polen, Portugal, San Marino, Slovakije (gedeeltelijk), Spanje, Tsjechië, Hongarije, Vaticaanstad, Verenigd Koninkrijk, Zweden, Zwitserland.

Let op! Voor dit product geldt een afwijkend retourenbeleid! Indien wegenkaarten worden afgenomen van Autopar.nl kunnen deze niet geretourneerd worden tenzij deze in de originele verpakking wordt geretourneerd. Ook de folie waar de navigatie dvd/hoes van DVD in zit mag niet kapot/verbroken/gescheurd zijn of geheel ontbreken.

Een RNS510 is het grootscherm navigatie die in diverse types VW zijn uitgeleverd. Deze wegenkaartenupdate werkt ook op de Skoda Columbus en het Seat Mediasystem.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Bezoekers die dit product kochten, bekeken ook: