U heeft nog niks in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

RNS510 navigatie wegenkaarten update V12

Meer afbeeldingen

Gratis bezorging artikel

Gratis verzending

Dit product wordt gratis naar uw adres in Nederland verzonden.

RNS510 navigatie wegenkaarten update V12

Verwachte levertijd: Tussen 1 en 5 werkdagen

€ 199,00

Bent u op zoek naar de nieuwste versie navigatiekaarten / wegenkaarten van de RNS510 met dekking alle landen in West-Europa? Dat komt goed uit want wij kunnen u hieraan helpen. Deze originele RNS510 DVD is geschikt voor de RNS510 en de RNS810, maar ook voor het Seat Mediasystem.


Volkswagen Nieuw origineel Volkswagen product
Volkswagen 2 jaar garantie
Volkswagen Prijs inclusief BTW.
Volkswagen Gratis verzending

Details

Bent u op zoek naar de laatste update van navigatiekaarten op uw RNS510? Wij bieden de laatste versie V12 (2015) West-Europa hier aan. Zijn uw wegenkaarten op de harde schijf van uw toestel van de West-Europese landen hopeloos verouderd? Wij leveren de nieuwste set wegen- navigatiekaarten voor uw Volkswagen RNS510 systeem. Wij leveren de originele Volkswagen RNS510 West-Europa V12 DVD. De volgende landen zijn geinstalleerd op deze V12 RNS510 DVD:

Andorra, Oostenrijk, België, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Gibraltar, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Liechtenstein, Luxemburg, Monaco, Nederland, Noorwegen, Polen, Portugal, San Marino, Slovakije (gedeeltelijk), Spanje, Tsjechië, Hongarije, Vaticaanstad, Verenigd Koninkrijk, Zwitserland.

Let op! Voor dit product geldt een afwijkend retourenbeleid! Indien wegenkaarten worden afgenomen van Autopar.nl kunnen deze niet geretourneerd worden tenzij deze in de originele verpakking wordt geretourneerd. Ook de folie waar de navigatie dvd/hoes van DVD in zit mag niet kapot/verbroken/gescheurd zijn of geheel ontbreken.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.