U heeft nog niks in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Audi A3 2020 2021 camera autopar achteruitrijcamera

Meer afbeeldingen

Inbouwlocaties Autopar

Product laten monteren door Autopar?

Autopar inbouwlocaties: Leeuwarden, Zeist, Rotterdam, Oss, Haarlem, Alphen a/d Rijn, Eethen en Wespelaar (BE).
Whatsapp Autopar 0612445461

Autopar Whatsapp

Je kan elk moment van de dag een vraag stellen aan Autopar.nl over dit product: Whatsapp nummer 0612445461

Achteruitrijcamera Audi A3 bouwjaar 2020 - Heden

Prijs incl. BTW.
Verwachte levertijd: 1 - 5 werkdagen

€ 595,00

Fabrieks originele Audi A3 2020 - Heden achteruitrijcamera A3. Helder beeld op uw media scherm tijdens het achteruitrijden met deze originele Audi A3 camera. Origineel Audi beeld/displayweergave op uw originele systeem in de Audi A3. Uitstekende kwaliteit, ook bij nachtzicht. Zorg ook voor een veilige omgeving bij achteruitrijden met uw Audi A3 met deze achteruitijcamera. Geschikt voor het Audi A3 bouwjaar 2020 tot heden.


Volkswagen Nieuw origineel Audi product
Volkswagen 1 jaar garantie
Volkswagen Montage mogelijk

Volkswagen Prijs inclusief BTW

Maximaal aantal tekens: 25

* Verplichte velden

€ 595,00

Details

Wilt u parkeerschade van uw Audi A3 voorkomen? Dan is deze achteruitrijcamera / inbouwcamera iets voor u. Autopar levert deze bedrading en camera nieuw met de originele Audi camera. Deze wordt verwerkt in de Audi A3 achterklepontgrendeling. Geschikt voor Audi A3's gebouwd in 2020 en nieuwer.

Deze camera voor de Audi A3 is geschikt voor auto's die zijn uitgerust met de origineel navigatiesysteem Audi MMI of RMC. Wanneer u uw Audi A3 in de achteruitversnelling zet zal de achteruitrijcamera inschakelen.

Wanneer u de achteruitrijcamera in uw Audi A3 laat monteren zal altijd uw Audi media systeem geprogrammeerd moeten worden. Zodat de juiste werking van de achteruitrijcamera is gegarandeerd. Dit kunnen wij voor u doen in een van onze inbouwlocaties wanneer wij deze camera er voor u inbouwen. Ook kan uw lokale dealer dit voor u uitvoeren. Er wordt geen inbouwhandleiding bij deze achteruitrijcameraset voor de Audi A3 geleverd. Onze inbouwlocaties door heel Nederland kunnen deze Audi A3 camera voor u inbouwen.

Stel uw vraag over dit product

Bezoekers die dit product kochten, bekeken ook: