U heeft nog niks in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Audi Asbak origineel middel

Meer afbeeldingen

Inbouwlocaties Autopar

Product laten monteren door Autopar?

Dat kan, maar staat niet bij elk product vermeld. Neem contact met ons op voor tarieven. Autopar inbouwlocaties: Leeuwarden (Frl), Zeist (Utr), Haarlem(NH), Wijchen (Ge), Zoetermeer(ZH), Eethen (NB) en Wespelaar (BE).
Whatsapp Autopar 0612445461

Autopar & Whatsapp

Je kan elk moment van de dag een vraag stellen aan Autopar.nl over dit product: Whatsapp 0612445461

Audi Asbak OEM origineel

Verwachte levertijd: Tussen 1 en 5 werkdagen

€ 59,95

De originele Audi asbak in uw Audi? Bijna elke Audi heeft er wel een uitsparing voor in het middenconsole, deze asbak/containertje past er precies in! Origineel nieuw Audi product. Kan multifunctioneel gebruikt worden als bekerhouder maar dus ook als mini afvalbakje voor bijvoorbeeld de snoeppapiertjes of parkeerkaartjes of gewoon als asbakje. Beschikbare formaten: Middel en groot


Volkswagen Origineel nieuw Audi product
Volkswagen Audi Kleur Titanium Zwart met chroomkleurig deksel

Volkswagen Snelle levering
Volkswagen Prijs inclusief BTW

* Verplichte velden

€ 59,95

Details

Deze asbak wordt vrijwel nooit bij uw Audi geleverd. Zonde eigenlijk want het is echt een toevoeging op een nette auto. Deze past bijvoorbeeld precies in de ronde uitsparingen in de middenconsole. Audi hanteert voor al deze uitsparingen dezelfde diameter, dus deze afvalbakjes/asbakjes/pennenhouder past in vrijwel elke Audi, houdt alleen rekening met de positie van de bekerhouder, deze kan qua diameter afwijken in de nieuwere Audi's. Het bovenste gedeelte van dit containertje kan er simpel afgedraaid worden zodat je deze makkelijk kan legen.

Afmeting groot: 11 cm hoog
Afmeting middel: 7 cm hoog

Stel uw vraag over dit product