Autopar is 24 augustus t/m 4 september met vakantie. Wij zijn dan niet bereikbaar. Bestellingen in deze periode worden 7/9 verwerkt.

U heeft nog niks in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

VW Caddy tussenschot cabine

Meer afbeeldingen

Inbouwlocaties Autopar

Product laten monteren door Autopar?

Autopar inbouwlocaties: Leeuwarden, Zeist, Rotterdam, Oss, Haarlem, Alphen a/d Rijn, Eethen, Maastricht en Wespelaar (BE).
Whatsapp Autopar 0612445461

Autopar Whatsapp

Je kan elk moment van de dag een vraag stellen aan Autopar.nl over dit product: Whatsapp nummer 0612445461

VW Caddy tussenschot cabine

Prijs incl. BTW.
Verwachte levertijd: 1 - 5 werkdagen

€ 429,00

Wilt u ook uw Volkswagen Caddy voorzien van een geluidsdempend tussenschot? Wij bieden het VW Caddy tussenschot hier aan. De prijs is exclusief montage. Dit tussenschot beschermt de inzittende tegen schuivende lading. Het tussenschot is voorzien van een ruit. In de afbeelding betreft het tussenschot het grijze vlak voorin de bus tussen de inzittenden en de laadruimte.


In de afbeelding is een VW logo te zien, deze is niet aanwezig op het geleverde product.


Volkswagen Nieuw geleverd
Volkswagen Voor VW Caddy vanaf 2008
Volkswagen Inclusief ruit

* Verplichte velden

€ 429,00

Details

Hier bieden wij een Volkswagen Caddy tussenschot aan. Het deze past precies qua pasvorm en de kleurstelling komt precies overeen. Daarnaast is de Caddy voorbereid op de plaatsing van dit tussenschot. Er zit geen inbouwhandleiding bij, maar de inbouw spreekt voor zich.

Wilt u het toch liever de plaatsing/montage van het Caddy tussenschot uitbesteden? Dat is mogelijk bij Autopar.nl - Wij gaan er voor de montage vanuit dat wij goed bij de ruimte kunnen komen om het tussenschot te plaatsen. Dus eventuele lading of andere binnenbetimmering moet zijn verwijderd. Weet u het niet zeker of het tussenschot bij uw Caddy geplaatst kan worden? Neem dan contact op via info@autopar.nl en stuur een foto van uw situatie.

In de afbeelding is een VW logo te zien, deze is niet aanwezig op het geleverde product.

Stel uw vraag over dit product

Bezoekers die dit product kochten, bekeken ook:

Laat je bericht achter, wij helpen je zsm!