Autopar is 24 augustus t/m 4 september met vakantie. Wij zijn dan niet bereikbaar. Bestellingen in deze periode worden 7/9 verwerkt.

U heeft nog niks in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

VW Caddy tussenschot cabine gestoffeerd

Meer afbeeldingen

Inbouwlocaties Autopar

Product laten monteren door Autopar?

Autopar inbouwlocaties: Leeuwarden, Zeist, Rotterdam, Oss, Haarlem, Alphen a/d Rijn, Eethen, Maastricht en Wespelaar (BE).
Whatsapp Autopar 0612445461

Autopar Whatsapp

Je kan elk moment van de dag een vraag stellen aan Autopar.nl over dit product: Whatsapp nummer 0612445461

VW Caddy tussenschot cabine gestoffeerd

Prijs incl. BTW.
Verwachte levertijd: 1 - 5 werkdagen

Normale prijs: € 529,00

Special Price € 469,00

Dit gestoffeerde tussenschot past precies in uw VW Caddy om het een kwaliteitsproduct betreft, de inbouw is relatief simpel. Dit Caddy tussenpaneel zorgt ervoor dat het geluid vanuit de laadruimte naar voren ernstig wordt verminderd, daarnaast beschermt deze de inzittenden tegen eventuele schuivende lading. Het tussenschot is voorzien van een ruit en aan de kant van de inzittenden ook nog eens van een stoffen oppervlakte.


In de afbeelding betreft het tussenschot het grijze vlak voorin de bus tussen de inzittenden en de laadruimte. De prijs is exclusief montage. In de afbeelding is een VW logo te zien, deze is helaas niet aanwezig op het geleverde product.


Volkswagen Nieuw
Volkswagen Voor VW Caddy vanaf 2008
Volkswagen Inclusief ruit & stoffering

* Verplichte velden

Normale prijs: € 529,00

Special Price € 469,00

Details

Hier op Autopar.nl bieden wij het Volkswagen Caddy geluidsdempende tussenschot aan, voorzien van stoffering aan de kant van de inzittenden. Het voordeel van dit specifieke tussenschot is dat deze precies past in uw Caddy en qua kleurstelling goed overeenkomt. Daarnaast is vanuit de fabriek de Caddy voorbereid op de plaatsing van dit tussenschot. Er zit geen inbouwhandleiding bij, maar de inbouw is redelijk simpel te bewerkstelligen.

Wilt u het toch liever de plaatsing/montage van het Volkswagen Caddy tussenschot/paneel uitbesteden? Dat is mogelijk bij Autopar.nl - Wij gaan er voor de montage vanuit dat wij goed bij de ruimte kunnen komen om het tussenschot te plaatsen. Dus eventuele lading of andere binnenbetimmering moet zijn verwijderd. Weet u het niet zeker of het tussenschot bij uw Caddy geplaatst kan worden? Neem dan contact op via info@autopar.nl en stuur een foto van uw situatie.

In de afbeelding is een VW logo te zien, deze is niet aanwezig op het geleverde product.

Stel uw vraag over dit product

Bezoekers die dit product kochten, bekeken ook:

Laat je bericht achter, wij helpen je zsm!