Autopar is 24 augustus t/m 4 september met vakantie. Wij zijn dan niet bereikbaar. Bestellingen in deze periode worden 7/9 verwerkt.

U heeft nog niks in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Cruisecontrol Volkswagen Polo met Speed Limiter incl. montage

Meer afbeeldingen

Inbouwlocaties Autopar

Product laten monteren door Autopar?

Autopar inbouwlocaties: Leeuwarden, Zeist, Rotterdam, Oss, Haarlem, Alphen a/d Rijn, Eethen, Maastricht en Wespelaar (BE).
Whatsapp Autopar 0612445461

Autopar Whatsapp

Je kan elk moment van de dag een vraag stellen aan Autopar.nl over dit product: Whatsapp nummer 0612445461

Cruisecontrol Volkswagen Polo met Speed Limiter incl. montage

Prijs incl. BTW.
Verwachte levertijd: 1 - 5 werkdagen

€ 575,00

Geen cruisecontrole in uw VW Polo maar wel of geen speed limiter? De cruisecontrol Volkswagen Polo met/zonder Speed Limiter incl. montage is door ons te leveren en te monteren, origineel Volkswagen. Autopar levert originele VW producten en wij kunnen wanneer nodig de inbouw en de programmering die erbij komt kijken voor u verzorgen. Helemaal origineel Volkswagen! 


Volkswagen Origineel Volkswagen, nieuwe producten met garantie
Volkswagen Met cruise control hendel en indicator in het dashboard
Volkswagen Resultaat identiek als fabrieks-af
Volkswagen Betrouwbaar online adres, Autopar.nl - de VAG specialisten

Maximaal aantal tekens: 25

* Verplichte velden

€ 575,00

Details

VW Polo met of zonder speedlimiter? Geen probleem, wij kunnen hier een cruise controle in installeren. Kiest u ervoor alleen de cruise control onderdelen te laten leveren? Dat is mogelijk, dan kan uw eigen garage deze voor u monteren. Houdt er wel rekening mee dat voor de activatie een vrijschakeldocument wordt bijgeleverd, deze kan alleen de dealer activeren.

Er hoeft geen stuurwielbediening in de Polo aanwezig te zijn om cruise control in te kunnen bouwen. 

Met de originele cruise control kunt u besparen op brandstofkosten en eventuele boetes voorkomen, omdat de cruisecontrol een constante snelheid handhaaft. Deze zal versnellen (gasgeven) als u een bijvoorbeeld een viaduct op rijdt en vertragen (gas los) als u hier af rijdt. Tevens zit er een geheugenknop op, dit is de RES knop. Dit staat voor RESUME. Dan versnelt de auto naar de laatst ingestelde snelheid. Wanneer u remt of de koppeling in trapt zal automatisch de cruise control afslaan. Tevens kunt u natuurlijk ook handmatig de cruise control uitzetten wanneer u deze niet wenst te gebruiken. Als de cruisecontrol in gebruikt is dan zal er een groen lampje in uw instrumentenpaneel oplichten. Enorm veel rijgemak voor een kleine prijs!

Wilt u zeker weten of uw Polo geschikt is voor het achteraf inbouwen van cruise control? Neem dan contact met ons op via Whatsapp of e-mail.

Stel uw vraag over dit product

Bezoekers die dit product kochten, bekeken ook:

Laat je bericht achter, wij helpen je zsm!