Autopar is 24 augustus t/m 4 september met vakantie. Wij zijn dan niet bereikbaar. Bestellingen in deze periode worden 7/9 verwerkt.

U heeft nog niks in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Cruisecontrol Volkswagen Tiguan

Meer afbeeldingen

Inbouwlocaties Autopar

Product laten monteren door Autopar?

Autopar inbouwlocaties: Leeuwarden, Zeist, Rotterdam, Oss, Haarlem, Alphen a/d Rijn, Eethen, Maastricht en Wespelaar (BE).
Whatsapp Autopar 0612445461

Autopar Whatsapp

Je kan elk moment van de dag een vraag stellen aan Autopar.nl over dit product: Whatsapp nummer 0612445461

Cruisecontrol Volkswagen Tiguan

Prijs incl. BTW.
Verwachte levertijd: 1 - 5 werkdagen

€ 304,00

Wilt u cruisecontrole laten inbouwen in uw Volkswagen Tiguan? Wij kunnen dit voor u verzorgen. Wij gebruiken de originele VW producten en de programmering die erbij komt kijken. U krijgt het VW Tiguan cruisecontrole hendel aan de achterkant van uw stuur van de Tiguan en een indicatie van het cruisecontrol lampje in de tellerunit of boordcomputer. Deze cruisecontrol is geschikt voor de VW Tiguan. Er is een mogelijkheid dat de stuurwielmodule van uw Tiguan moet worden vervangen, houdt hier rekening mee als u de set zelf monteert. Meestal is dat zo bij auto's met stuurwielbediening na 2010. Tiguans gebouwd voor 2010 met multifunctioneel boordcomputer heeft meestal geen extra module nodig. U krijgt de module er bijgeleverd als dit nodig is.


Volkswagen Origineel VW Tiguan, nieuwe producten met garantie
Volkswagen Met geintegreerde cruise control hendel en indicator in het dashboard
Volkswagen Resultaat identiek zoals fabrieks-af
Volkswagen Betrouwbaar online adres, Autopar.nl - de VAG specialisten

Maximaal aantal tekens: 150

* Verplichte velden

€ 304,00

Details

Wilt u graag uw Volkswagen Tiguan met cruisecontrole voorzien? Kan professioneel gemonteerd door Autopar. Het plaatsen van een Tiguan cruisecontrol (ook wel bekend als tempomaat of snelheidsregelsysteem) is een specialistische klus. Wij kunnen aan de hand van het kenteken of chassisnummer (bij import) nakijken wat er nodig is om cruisecontrol te realiseren in uw Volkswagen Tiguan. De cruise control kan altijd worden geplaatst.

Met de originele cruisecontrol in uw VW Tiguan kunt u besparen op brandstofkosten en eventuele boetes voorkomen, omdat de cruisecontrol een constante snelheid handhaaft, heeft u minder omkijk naar uw snelheid en zal u minder snel te hard rijden. Deze zal versnellen (gasgeven) als u een bijvoorbeeld een viaduct op rijdt en vertragen (gas los) als u hier af rijdt. Tevens zit er een geheugenknop op, dit is de RES knop. Dit staat voor RESUME. Dan versnelt de auto naar de laatst ingestelde snelheid. Wanneer u remt of de koppeling in trapt zal automatisch de cruise control afslaan. Tevens kunt u natuurlijk ook handmatig de cruise control uitzetten wanneer u deze niet wenst te gebruiken. Als de cruisecontrol in gebruikt is dan zal er een (groen) lampje in uw instrumentenpaneel oplichten. Enorm veel rijgemak voor een kleine prijs!

Heeft u stuurwielbediening in uw VW Tiguan? Houdt er dan rekening mee dat er dan in de meeste gevallen een stuurwielmodule/sleepring moet worden vervangen, anders zal de cruisecontrol niet werken. Laat bij uw bestelling altijd uw chassisnr. of kenteken achter.

Leveringsomvang:

- Nieuwe en origineel VW stuurkolomschakelaar (hendels tbv richtingaanwijzers en ruitenwissers) incl cruise controlfunctie
- Kabelboom tbv cruise control Tiguan
- Inbouw en programmering ca. 1-2 uur werktijd. U kunt hier op wachten. (optioneel)

Wilt u meer informatie betreft het inbouwen van cruise control in uw VW Tiguan? Neem dan contact met ons op via 058 750 5956

Stel uw vraag over dit product
Laat je bericht achter, wij helpen je zsm!