U heeft nog niks in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Cruisecontrol VW Golf 7 & Golf 7 Sportsvan

Meer afbeeldingen

Inbouwlocaties Autopar

Product laten monteren door Autopar?

Autopar inbouwlocaties: Leeuwarden, Zeist, Rotterdam, Oss, Haarlem, Alphen a/d Rijn, Eethen en Wespelaar (BE).
Whatsapp Autopar 0612445461

Autopar Whatsapp

Je kan elk moment van de dag een vraag stellen aan Autopar.nl over dit product: Whatsapp nummer 0612445461

Cruisecontrol VW Golf 7 & Golf 7 Sportsvan

Prijs incl. BTW.
Verwachte levertijd: 1 - 5 werkdagen

€ 299,00

Wilt u achteraf cruise control laten inbouwen in uw VW Golf 7 of Golf 7 Sportsvan? (Sportsvan model 2013 - 2015) Wij van Autopar.nl bieden deze dienst in aan, wij verzorgen de producten, de inbouw en de programmering die bij cruisecontrole Golf 7 & Golf 7 Sportsvan komt kijken te Zeist, Zoetermeer of Eethen(Waalwijk). Helemaal origineel! Wij plaatsen de cruise controlhendel op de plek van de richtingaanwijzerhendel van de Golf, Golf 7 Sportsvan en de indicatie van het cruisecontrol lampje in de tellerunit, wanneer ingeschakeld.


Betreft het hier een Variant (Stationwagen) neem dan eerst contact met ons op. Het is dan iets lastiger cruisecontrol te plaatsen, maar het is zeker mogelijk!


Volkswagen Origineel VW, nieuwe producten met garantie
Volkswagen Met cruise control hendel en indicator in het dashboard
Volkswagen Resultaat identiek als fabrieks-af
Volkswagen Betrouwbaar online adres, Autopar.nl - de VAG specialisten

Maximaal aantal tekens: 150

* Verplichte velden

€ 299,00

Details

Wij kunnen dmv originele VW onderdelen uw Golf 7 of Golf 7 Sportsvan voorzien van cruise control. Wij kunnen aan de hand van het kenteken of chassisnummer (bij import) nakijken wat er benodigd is om cruisecontrol te realiseren in uw Golf 7 of Golf 7 Sportsvan, dit verschilt namelijk per auto.

Met deze 100% originele cruise control kunt u besparen op brandstofkosten en eventuele boetes voorkomen, omdat de cruise control een constante snelheid handhaaft. Deze zal versnellen (gasgeven) als u een bijvoorbeeld een viaduct op rijdt en vertragen (gas los) als u hier af rijdt. Tevens zit er een geheugenknop op, dit is de RES knop. Dit staat voor RESUME. Dan versnelt de auto naar de laatst ingestelde snelheid. Wanneer u remt of de koppeling in trapt zal automatisch de cruise control afslaan. Tevens kunt u natuurlijk ook handmatig de cruise control uitzetten wanneer u deze niet wenst te gebruiken. Als de cruisecontrol in gebruikt is dan zal er een (groen) lampje in uw instrumentenpaneel oplichten. Enorm veel rijgemak voor een kleine prijs!

Wij krijgen vragen over de Golf 7 Variant: bij de Variant uitvoering is alleen cruise control mogelijk op het stuur. Dus alleen wanneer de auto af fabriek is geleverd met stuurwielbediening. Mocht dat niet zo zijn dan is het nog steeds mogelijk cruise control in te bouwen in een Variant. Wij leveren dan een nieuw stuur, met stuurwielbediening. Vraag ons naar de mogelijkheden in het geval van een Variant! Hoe dan ook, cruise control is altijd mogelijk.

Leveringsomvang:

- Nieuwe en originele VW stuurkolomschakelaar (hendels tbv richtingaanwijzers en ruitenwissers) incl cruise controlfunctie
Bij optie inbouw:
- Inbouw en programmering te Zeist, Zoetermeer of Eethen (Waalwijk) ca. 2-2,5 uur werktijd. U kunt hier eventueel op wachten.

Totaal aantal vragen: 1

Op mijn Sportsvan (2014) zit in de voorgrill een sensor die een waarschuwing geeft wanneer ik te dicht bij de auto voor mij rijdt. Vreemd genoeg heeft de Sportsvan geen cruisecontrol. Wel boordcomputer, multifunctioneel stuur etc. Is het mogelijk om cruisecontrol in te bouwen incl de adaptieve functie?

Vraag gesteld door: Ard-Jan op: 2018-05-24 21:18:56

Het is mogelijk om de Volkswagen Sportsvan te voorzien van cruisecontrol door Autopar, origineel Volkswagen. Wij gebruiken enkel originele VW onderdelen en ook de programmering wordt door ons professioneel uitgevoerd waardoor alles veilig is en netjes werkt. De adaptieve functie is momenteel nog niet mogelijk, dit heeft te maken met de extra sensoren die er nodig zijn in de voorzijde van de auto, deze zijn dermate prijzig op dit moment dat wij dit nog niet aanbieden.

Antwoord gegeven door: Bas - Autopar op: 2018-05-29 14:37:27

Stel uw vraag over dit product