U heeft nog niks in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

5G6919605B Discover Pro App Navigatie Scherm Golf - Passat - T Roc - Tiguan etc.

Meer afbeeldingen

Inbouwlocaties Autopar

Product laten monteren door Autopar?

Autopar inbouwlocaties: Leeuwarden, Zeist, Rotterdam, Oss, Haarlem, Alphen a/d Rijn, Eethen, Maastricht en Wespelaar (BE).
Whatsapp Autopar 0612445461

Autopar Whatsapp

Je kan elk moment van de dag een vraag stellen aan Autopar.nl over dit product: Whatsapp nummer 0612445461

Discover Pro App Navigatie Scherm Golf - Passat - T Roc - Tiguan etc.

Prijs incl. BTW.
Verwachte levertijd: 1 - 5 werkdagen

€ 395,00

Beeldscherm nodig voor een Discover Pro met App en navigatie functie origineel Volkswagen? Deze leveren wij los, zonder het radiosysteem in het dashboardkastje, deze kan je aansluiten op een Composition Media of Discover Pro computer met of zonder componenten bescherming. Helaas komt het wel eens voor dat het Composition Media scherm defect raakt, wij bieden hier dan de oplossing. Leverbaar in de schermafmeting 8" en met de functie aanduiding App en Nav. Wij leveren ook de schermen met de functie aanduiding 'Setup' en 'Sound'. Dit navigatie- radioscherm o.a. op de Golf 7.5, Passat, T-Roc, Tiguan e.a.


Volkswagen Origineel Volkswagen
Volkswagen OEM product
Volkswagen Fabrieksgarantie 2 jaar
Volkswagen Scherm voor Discover Pro / Media

Maximaal aantal tekens: 25

* Verplichte velden

€ 395,00

Details

Ander Discover Pro scherm nodig? Deze glasplaat, wat dat is het uiteindelijk kan helaas door invloeden defect raken. Derhalve verkopen wij deze ook los, apart van de computer en de bedrading. Dit Discover Pro monitor / schermpje gaat helaas wel eens kapot, het meest voordelig is dan om het scherm in zijn geheel te vervangen. Koop hier uw Discover Pro beeldscherm met de functie aanduiding App en Navigatie. Handig wanneer uw Discover Pro touchscreen niet meer reageert en helemaal defect is.

Stel uw vraag over dit product