U wel eens zorgen gemaakt over dat ene paaltje wat u gelukkig maar net miste in die parkeergarage? Nooit meer die stress met de parkeersensoren en/of achteruitrijcamera van Autopar.nl Wij bouwen dit parkeerhulp systeem in uw Volkswagen precies zoals u deze af fabriek zou bestellen.

Wij leveren de parkeersensoren en/of camera altijd nieuw en origineel zodat deze altijd 1 op 1 werkt met de rest van de originele Volkswagen onderdelen zoals uw radio/navigatiesysteem. Hieronder een overzicht van de VW parkeersensoren en achteruitrijcamera's die wij kunnen leveren en kunnen inbouwen in uw Volkswagen:

Parkeersensoren Golf 6 - Achter

Parkeersensoren Jetta 5C - Achter

Parkeersensoren Scirocco - Achter

Parkeersensoren Caddy - Achter

Parkeersensoren Golf 7 - Achter

Parkeersensoren Transporter / Multivan - Achter

Parkeersensoren Caddy - Voor en achter

Parkeersensoren Passat B7 - Voor en achter

Parkeersensoren Jetta 5C - Voor en achter

Parkeersensoren Golf 6 - Voor en achter

Parkeersensoren Polo - Voor en achter

Parkeersensoren Passat B6 - Voor en achter

Parkeersensoren Eos - Voor en achter

Parkeersensoren Transporter - Voor en achter

Parkeersensoren Tiguan - Voor en achter

Parkeersensoren Multivan - Voor en achter

Parkeersensoren set Golf 7 - Voor en achter

Achteruitrijcamera Scirocco

Achteruitrijcamera Golf & Passat Variant, Sharan

Achteruitrijcamera Tiguan, Touran

Achteruitrijcamera Transporter T5 / T6 / Caddy

Achteruitrijcamera Golf 6

Achteruitrijcamera Passat

Achteruitrijcamera Polo

Golf 7 Achteruitrijcamera Set

Parkeersensoren Volkswagen origineel

Dit is een voorbeeld van een set parkeersensoren achter. Er bestaan ook nog voor en achter parkeersensoren, deze heeft een extra buzzer en een 4-tal extra parkeersensoren.  

Achteruitrijcamera Transporter

Dit is een voorbeeld van een achteruitrijcamera achter voor modellen die geen klap-logo hebben zoals o.a. de Caddy of de Transporter. Ook dit is origineel Volkswagen. Deze wordt netjes weggewerkt boven uw nummerplaat. Hoewel de camera bij de Caddy kan zijn weggewerkt in het linkerachterportier zal deze door zijn bolle lens wel een goed totaalbeeldgeven van wat er achter de auto gebeurd.

 

 

Achteruitrijcamera Golf 6

Dit is een voorbeeld van VW achteruitrijcamera geschikt voor de modellen met een klap-logo zoals o.a. de Golf 6 of de Polo. Dit logo is voorzien van een ingebouwde camera onder het logo dat automatisch opklapt wanneer de auto in zijn achteruit wordt gezet. 

 

Achteruitrijcamera Transporter Beeld

Hier ziet u combinatie van beide (parkeersensoren+camera) in een Golf 6. U ziet in, in dit geval, de RNS510 een camerabeeld van de ruimte achter de auto en links van het scherm ziet u de indicatie van de parkeersensoren. De auto staat hier blijkbaar nogal dicht geparkeerd op een paaltje of struik linksvoor. Het is veilig voor de Golf 6 uiteruit te rijden.

 

Wilt u meer informatie betreft parkeersensoren of de achteruitrijcamera of juist een combinatie hiervan? Wij helpen u graag verder, neem contact met ons op via info@autopar.nl of 058 750 5956, wanneer wij niet opnemen op dit vaste nummer dan zijn wij op een inbouwklus. U kunt ons dan bereiken op 06 12445461.