Wij zijn de Audi specialist in Friesland. Autopar.nl repareert of voorziet uw Audi van de beste originele radio, navigatie, multimedia, bluetooth handsfree, parkeersensoren, achteruitrijcamera en diverse Audi accessoires voor de laagste prijs. Wij zijn actief in heel Nederland.

Wilt u graag uw Audi van een kleine of grote beurt langsbrengen? Ook dat kan bij Autopar! Wij hebben diverse Audi specialisten in Friesland dus u hoeft nooit ver te rijden. Wij maken gebruik van originele Audi onderdelen, maar op verzoek kunnen wij ook de beste aftermarket merken toepassen.

Audi specialisten in Friesland die voor een goede prijs reparaties uitvoeren zijn lastig te vinden. Wij hebben de beste garages proefondervindelijk geselecteerd, dus wanneer u een aanvraag bij ons doet naar onderhoudt aan uw Volkswagen, Audi, Seat of Skoda zorgen wij ervoor dat u bij een echte Audi terecht komt.

Wat kunnen wij allemaal met uw Audi in Friesland doen, en welk onderhoud kunnen wij voor u verzorgen? Wij leveren de bijbehorende producten ook allemaal nieuw en origineel aan. Op aanvraag kunnen wij ook niet originele, maar wel kwalitatief hoogstaande onderdelen leveren.

- Audi APK- Audi multimedia toevoegen/repareren/aanpassen
- Audi navigatie update
- Audi navigatie inbouw
- Audi radio inbouw
- Audi parkeersensoren inbouw
- Audi achteruitrijcamera inbouw
- Audi bluetooth handsfree inbouw
- Audi grote beurt/kleine beurt
- Audi motor onderhoud
- Audi airco onderhoud
- Audi bandenwissel / zomerbanden / winterbanden (ook levering!)

Dit en meer is mogelijk door heel Friesland tegen een betaalbaar werkplaatstarief. Neem contact met ons op voor meer informatie!