Hier bij Autopar.nl krijgen wij geregeld de vraag van klanten welk bluetooth systeem het meest geschikt is voor hun Volkswagen. Wij verkopen op het moment alleen de bluetooth premium maar leveren geregeld ook de Kufatec Fiscon systemen voor auto's die niet om kunnen gaan met de bluetooth premium module.

En daar wordt het al lastig. Wanneer kan een Volkswagen niet 'goed omgaan' met een bluetooth premium module? Er zijn een paar manieren om dit te bepalen: De Kufatec Fiscon is eigenlijk alleen geschikt voor auto's met een grote rode boordcomputer, het kleine schermpje tussen de tellers in uw dashboard dus.

Zie de afbeeldingen hieronder voor meer inzicht in de diverse types boordcomputers geleverd in Volkswagens.

Volkswagenradio.nl hele rode boordcomputer

Hele rode boordcomputer (Fiscon Bluetooth compatible)

Volkswagenradio.nl halve rode boordcomputer

Halve rode boordcomputer
(Fiscon en Premium Bluetooth compatible)

Volkswagenradio.nl witte boordcomputer

Witte boordcomputer (Fiscon en Premium Bluetooth compatible)

Zoals u ziet kunt u de originele Volkswagen Bluetooth module in eigenlijk elke Volkswagen juist laten werken wanneer deze maar niet is uitgerust met een grote rode boordcomputer.

De premium bluetooth module van Volkswagen
Eigenlijk raden wij onze klanten altijd aan om originele onderdelen aan te schaffen hun auto wat betreft het interieur, zo ook bluetooth modules. De ervaring leert ons dat de originele Volkswagen premium modules een betere geluidskwaliteit voortbrengt, verder werkt deze net zo als de VW premium module qua inbouw, positionering van de modules en werking op het radio/navigatiesysteem.

Wij leveren de Premium Bluetooth module voor €299,- incl.btw.
Wij leveren de Kufactec Fiscon module voor €249,- incl. btw. neem hiervoor contact met ons op.

Heeft u nog vragen? Bel ons op 06 12 44 5461 of 058 750 5956