De VW Golf 7 kent een vijftal media of navigatiesystemen (infotainment systemen) welke af fabriek ingebouwd kunnen zijn. Het betreft 3 types mediasystemen, welke dus geen optie voor navigatie bezitten en 2 stuks navigatiesystemen.

Allereerst de mediasystemen. In oplopende volgorde van mogelijkheden per type

Composition Touch
Composition Color
Composition Media
Discover Media
Discover Pro

De Composition Touch heeft een monochroom 5 inch (12,7 cm) scherm en heeft een SD-kaart lezer, vanwaar u muziek kunt afspelen. Let op, er kunnen dus geen cd's of DVD's in dit toestel!
Composition Touch Golf 7 Volkswagenradio.nl


De Composition Color
is uitgerust met een kleurenscherm (5 inch = 12,7 cm), en tevens een SD-kaart lezer ten behoeve van het afspelen van muziek. Ook heeft dit type een cd-lade, dus ook cd's kunnen worden afgespeeld met dit toestel. Let op, deze cd-lade kan geen DVD's lezen!

Composition Color Golf 7 Volkswagenradio.nl


De laatste en meest uitgebreide van de Composition serie is de Composition Media. Uitgerust met kleurenscherm (5,8 inch = 14,7 cm), SD-kaart lezer, cd-lade, geintegreerde Bluetooth en nabijheidssensor. Door middel van de Bluetooth verbinding kunt u uw telefoon verbinden en handsfree bellen en gebeld worden. De nabijheidssensor is een gadget waardoor voordat u het scherm daadwerkelijk aanraakt, de nodige menu's al tevoorschijn komen.

Golf 7 Composition Media Volkswagenradio.nl

Nogmaals de hierboven beschreven toestellen zijn niet voorzien van een navigatieoptie. Deze 2 types worden hieronder besproken:

Discover Media en de Discover Pro

De Discover Media is uitgerust met een kleurenscherm (5,8 inch = 14,7 cm), navigatie (op SD-kaart), SD-kaart lezer, cd-lade, Bluetooth en nabijheidssensor. De cd-lade van dit toestel leest geen DVD's!

Het meest uitgebreide type is de Discover Pro. Deze bezit de volgende eigenschappen: kleurenscherm (8 inch = 20,3 cm), navigatie (op interne harde schijf), SD-kaart lezer, interne harde schijf, cd-lade (leest ook DVD's!), Bluetooth, UMTS, WiFi, en nabijheidssensor.

Golf 7 Discover Pro Volkswagenradio.nlZoals u kunt zien zijn de Composition Media (5,8 inch scherm), de Discover Media (5,8 inch scherm) en de Discover Pro  (8 inch scherm) qua uiterlijk niet bijzonder verschillend, enkel dan dat de beeldscherm groottes variëren & de prestaties zullen natuurlijk verschillen. 

U wilt achteraf een achteruitrijcamera ingebouwd hebben in uw Golf 7? Dat kan! Hoewel er een voorwaarde is: Uw Golf 7 moet zijn uitgerust met een van deze mediasystemen:

Composition Media, Discover Media of Discover Pro achteruitrijcamera

Wordt uw type hierboven niet genoemd? Dan is het helaas niet mogelijk om achteraf een originele VW achteruitrijcamera te plaatsen. Wij verkopen deze achteruitrijcamera's voor uw Golf 7. Origineel VW en met alle toebehoren. Let op, na plaatsen is programmering een must, anders zal de camera alsnog niet werken.

Bekijk ons aanbod van de Volkswagen audio en navigatiesystemen voor de Golf 7:

Composition Touch
Composition Color
Composition Media
Discover Media
Discover Pro