Parkeersensor los bestellen

De parkeersensoren in uw Volkswagen, Audi, Seat of Skoda kunnen defect raken. Dit komt aan de voorkant bijvoorbeeld vaak door steenslag of schade aan uw bumper. Aan de achterzijde komt dit ook vaak door een (kleine) schade aan de achterbumper, wanneer er bijvoorbeeld een fiets of motor uw bumper schampt kan de parkeersensor defect raken. Soms niet meteen, maar door de jaren heen kunnen kleine barstjes in de sensoren vocht doorlaten die funest kunnen zijn voor het binnenwerk. De parkeersensoren zelf zijn niet bijzonder robuust, het blijven apparaatjes met een kunststof coating met gevoelige elektronica.

Gelukkig zijn de Audi, Volkswagen, Seat en Skoda parkeersensoren gemakkelijk en per stuk te vervangen. Wij van Autopar leveren deze parkeersensoren zeer voordelig, van originele makelijk en de beste kwaliteit. Ook de kleur is geen probleem, wij hebben onze eigen spuiterij. Weet u het kleurnummer niet van uw auto? Geen probleem, deze kunnen wij aan de hand van uw kenteken in een handomdraai uitzoeken.

Hoe kunt u nu zeker weten welke VW, Audi, Seat of Skoda parkeersensor u nodig heeft? Er zijn inderdaad een aantal soorten op de markt en de meeste sensoren hebben ook verschillende vormen t.o.v. van elkaar. Het allerbeste is om uw parkeersensor uit uw bumper te verwijderen (klik en soms draai systeem) en het onderdeelnummer te vergelijken met de sensoren op onze website. Kunt u het onderdeelnummer niet vinden? Mail of bel ons dan, wij kunnen de geschikte parkeersensor aan de hand van uw kenteken direct uitzoeken.

Selecteer uw auto type links in het menu en selecteer 'parkeersensoren'. Staat deze er nu niet tussen? Ook geen probleem, bel ons dan op, wij zoeken gelijk de juiste sensor voor u op. Niet alle sensoren staan op onze site vermeldt omdat er gewoonweg zoveel zijn.