RNS510 Garantie Volkswagen dealer

Meer weten over de garantie op je RNS 510 in uw Volkswagen? Hier bij Autopar hebben wij er onderzoek naar gedaan. Wij repareren en reviseren RNS 510's dagelijks en wilde nu van de dealer weten wat de garantiebepaling is van de RNS 510.

De RNS 510 is de eerste twee jaar onderdeel van je nieuwe auto en valt direct onder de fabrieksgarantie van uw Volkswagen. Na deze eerste twee jaar is de garantie op je RNS 510 verlopen en zal je onder de coulance regeling kunnen vallen van je VW dealer. Op de RNS 510 zelf zit ook 2 jaar fabrieksgarantie. Veel voorkomende problemen bij de RNS 510 zijn bijvoorbeeld de opstartloop/herhaling en een wit scherm, het niet reageren op de knoppen etc. lees hier meer over problemen met de RNS 510

Heeft u problemen met uw RNS 510 dan zal de dealer deze uit uw auto schroeven en opsturen naar de reparateur in Duitsland via de importeur. Dit kan, afhankelijk van de klacht, wel ongeveer 1 tot 2 maanden duren.

Aangezien het onze specialisme is, zal bij Autopar een reparatie van een RNS 510 nooit langer dan 3 weken in beslag nemen. In de meeste gevallen repareren wij RNS 510's zelfs binnen een week. Mede hierdoor kiezen meerdere (VW) dealers voor ons als reparatieadres, want ook de Volkswagen dealer wil u graag weer snel voorzien van goed werkend materiaal.

U kunt in veel gevallen gewoon een vervangend navigatie RNS 510 leentoestel krijgen en uw auto direct weer meekrijgen, hebben ze deze niet? Dan kunnen ze bij Autopar.nl een vervangend RNS 510 toestel huren. Deze dienst is helaas niet beschikbaar voor particulieren maar wel voor autobedrijven. Breng uw dealer op de hoogte van deze mogelijkheid bij Autopar om niet tegen een gapend gat in uw dashboard aan te kijken of wanneer u niet een Volkswagen leen auto mee wilt hebben die niet aan de wensen voldoet.