RNS 510 Pasvorm Navigatie en RNS510 Look is niet origineel

Te vaak krijgen wij klanten die een RNS 510 Pasvorm Navigatie of RNS510 Look hebben aangeschaft en de originele Volkswagen camera's of parkeersensoren hierop willen aansluiten. Helaas is een RNS 510 Pasvorm Navigatie niet origineel, maar een Android gestuurd apparaat uit China. 9 van de 10 gevallen passen de originele Volkswagen/Seat/Skoda items niet op deze aftermarket toestellen. Wij geven dan ook geen garanties wanneer onze originele VW producten op niet originele radio systemen worden aangepast, sterker nog, wij raden dit ten zeerste af omdat de RNS 510 Pasvorm Navigatie en de RNS510 Look geen CE goedgekeurd keurmerk hebben en derhalve niet geschikt zijn voor de Europese markt. Daarnaast zijn de leveranciers  zelf verantwoordelijk voor deze producten aangezien ze worden geimporteerd uit China. Mocht er brand worden veroorzaakt door deze items in de auto, dan ziet de verzekering de importeur ook als fabrikant (helaas vaak webshops die niet thuisgeven wanneer je een klacht hebt).

Mocht u het toch echt willen, dan raden wij aan om Chinese items zoals de RNS 510 Pasvorm Navigatie en de RNS510 Look aan te sluiten op andere items die aangeboden worden op Aliexpress of Wish.

Aliexpress verkoopt onderstaande item als zijnde origineel. Want natuurlijk onzin is, trap hier niet in. Lees ook https://www.autopar.nl/forum/rns510-look-chinese-imitatie/

Chinese rns 510 look