Golf 5 RNS510

Er zijn diverse mogelijkheden om een RNS510 toch te laten werken in een Volkswagen voor 2008 met een juiste pasvorm.

• U kunt kiezen voor een RNS510-B versie. Dit is een versie lager dan de 'standaard' RNS510 (C-versie). Het grote verschil zit hiermee in het beeldscherm. De B versie is standaard uitgerust met een LCD scherm, terwijl de C versies (en hoger) uitgerust zijn met een LED scherm. Deze wordt in de praktijk ervaren als minder scherp en minder goed verlicht. Een B versie kost net zoals de C versie bij ons €725,- Wanneer u reeds over een C versie bezit is dit dus geen optie.

• U kunt ook uw gateway laten vervangen, dit is een klein kastje onder het stuur (tussen de bedrading) wat voor de juiste aansturing van elektronica zorgt op bepaalde gebieden. U merkt na vervanging feitelijk niks 'verbeterd' aan uw auto, hij heeft nog steeds dezelfde kleur en hij kan nog steeds even snel als voorheen. Maar, deze gateway zorgt er wel voor dat de RNS510 (C versie dus) goed kan communiceren met uw boordcomputer waardoor u niet meer met een lege accu komt te staan. Deze oplossing zit normaliter, afhankelijk van het model auto, rond de €225,- incl. btw.

• Nu de beste oplossing, hiermee kan een C versie gewoon in een Volkswagen van voor 2008 met goede pasvorm. Dit betreft een No-Can update. Het RNS510 systeem wordt softwarematig aangepakt zodat deze als C versie juist werkt als een B versie. Het is geen downgrade, maar meer een patroon die getoond wordt aan de C versie zodat deze zich voordoet als B versie. Wat krijg je dan? Een C versie die zich houdt aan de regels en wetten van de B versie elektronica (geen lege accu dus!) ten opzichte van de auto. Dit is ook nog eens de meest goedkope oplossing en zit rond de €95 incl.btw.

Neem contact met ons op voor meer informatie!