Volkswagen radio's met bluetooth handsfree

Autopar biedt ook Volkswagen radio's die naast de radio functie ook geintegreerde bluetooth eigenschappen hebben. Je kan dus met de volgende Volkswagen systemen / radio's bluetooth handsfree bellen en gebeld worden in uw Volkswagen.

Wij hebben ze op voorraad, de originele VW systemen de RCD360 en de RCD650. Volledig betaalbare multimedia radio bluetooth systemen de RCD360 en de RCD650. Ze hebben alle functies die mag verwachten van een radio systeem, alles zit er eigenlijk op behalve navigatie. Ideaal voor de Volkswagenrijder met een goede TomTom in bezit of de VW rijder die navigeert vanaf  zijn/haar telefoon.

Volkswagen radio met bluetooth

Dit is de RCD360

RCD650 Volkswagen bluetooth radio

Dit is de opvolger van de RCD360, de RCD650

Beide systemen zijn volledig multimedia ondersteund, ze spelen audiobestanden via USB, AUX-IN, Bluetooth Audio (muziek op uw telefoon of andere BT ondersteund product), SD en CD. Natuurlijk zit er ook gewoon een FM AM radio in het systeem en kan je bellen en gebeld worden met beide systemen. Het duidelijk verschil tussen de twee Volkswagen bleutooth radio's zit hem in het display, de RCD650 heeft een touchscreen (even groot als de RNS310/315) en is full-color. Daarnaast laat de RCD650 meer informatie zien betreft (bestands)mappen, bovenliggende mappen en heeft de RCD650 weergave van telefoonboek, contacten en eventueel aanwezige parkeersensoren.

Meer informatie over de RCD360? Bezoek dan de product pagina van deze Volkswagen bluetooth multimedia radio

Meer informatie over de RCD650? Bezoek dan de product pagina van deze Volkswagen bluetooth multimedia radio