Wij zijn de Volkswagen specialist in Friesland. Autopar.nl repareert of voorziet uw Volkswagen van de beste originele radio, navigatie, multimedia, bluetooth handsfree, parkeersensoren, achteruitrijcamera en diverse VW accessoires voor de laagste prijs. Wij zijn actief in heel Nederland.

Wilt u graag uw Volkswagen van een kleine of grote beurt langsbrengen? Ook dat kan bij Autopar! Wij hebben diverse Volkswagen specialisten in Friesland dus u hoeft nooit ver te rijden. Wij maken gebruik van originele Volkswagen onderdelen, maar op verzoek kunnen wij ook de beste aftermarket merken toepassen.

Volkswagen specialisten in Friesland die voor een goede prijs reparaties uitvoeren zijn lastig te vinden. Wij hebben de beste garages proefondervindelijk geselecteerd, dus wanneer u een aanvraag bij ons doet naar onderhoudt aan uw Volkswagen, Audi, Seat of Skoda zorgen wij ervoor dat u bij een echte VW specialist terecht komt.

Wat kunnen wij allemaal met uw Volkswagen in Friesland doen, en welk onderhoud kunnen wij voor u verzorgen? Wij leveren de bijbehorende producten ook allemaal nieuw en origineel aan. Op aanvraag kunnen wij ook niet originele, maar wel kwalitatief hoogstaande onderdelen leveren.

- Volkswagen APK- Volkswagen multimedia toevoegen/repareren/aanpassen
- Volkswagen navigatie update
- Volkswagen navigatie inbouw
- Volkswagen radio inbouw
- Volkswagen parkeersensoren inbouw
- Volkswagen achteruitrijcamera inbouw
- Volkswagen bluetooth handsfree inbouw
- Volkswagen grote beurt/kleine beurt
- Volkswagen motor onderhoud
- Volkswagen airco onderhoud
- Volkswagen bandenwissel / zomerbanden / winterbanden (ook levering!)

Dit en meer is mogelijk door heel Friesland tegen een betaalbaar werkplaatstarief. Neem contact met ons op voor meer informatie!