Autopar is de nieuwe naam van Volkswagenradio en Audiradio.nl - Gezien de groei, maar ook de ontwikkeling van kennis van de Duitse automerken hebben wij besloten door te gaan als 1 webshop/steunpunt/website. Wij hebben besloten naast Audi en Volkswagen ook Seat en Skoda erbij te gaan betrekken. De techniek en uitvoering van deze merken zijn in vele opzichten vergelijkbaar. Natuurlijk kunt u in de toekomst dezelfde service en garanties verwachten.

Wij zullen geen gebruik meer maken van de domeinnamen Volkswagenradio en Audiradio.nl, maar ons enkel nog als Autopar gaan profileren als het kenniscentrum van de techniek in uw Duitse auto. Heeft u vragen? Bel ons op 058 750 5956, wij hebben veel antwoorden.

Onze specialiteiten in het VAG gebied: Multimedia, navigatie, radio, bluetooth, telefoon, parkeersensoren, achteruitrijcamera's, Xenon/LED verlichting, en meer systemen of toevoegingen die achteraf in uw auto ingebouwd kunnen worden. Wij houden van originele onderdelen en daar zullen wij ook altijd als eerste voor kiezen.

Autopar.nl - De VAG specialisten.