Transporter mobiel kantoor

Uw Volkswagen Transporter bus(sen) als mobiel rijdend kantoor inrichten? Autopar heeft de oplossing. Wij werken veel samen met de echte inrichters van de Volkswagen bussen. Professioneel en met kwaliteit een kantoor achter in uw Volkswagen bus laten bouwen is een kleine uitdaging, maar vaker door ons gedaan.

Waar wordt uw Transporter bus mee uitgerust? Een werkplek, bureau, stoel, opbergplekken, laptop accu en telefoon lader aansluitpunten en zelfs op aanvraag een Wifi punt waarmee uw laptop of telefoon als HUB dient. Een HUB? De HUB is het punt dat fugeert als basis waar het mobiel internet door wordt ontvangen en omgezet wordt naar Wifi waardoor er meerdere apparaten via dat Wifi signaal kunnen connecten en dus kunnen internetten. Daarnaast is er plek voor de printer (ook draadloos wanneer nodig), labelmaker, diverse kantoorspullen etc. en dat kan allemaal naast uw 'gewone' gereedschap.

Hierbij behoort een koelkast/box natuurlijk tot de mogelijkheden, voldoende verlichting via LED en eventueel zelfs verwarming.

Al met al een complete mobiele werkplek dus. Een Volkswagen Transporter is goed in te richten als kantoor op locatie, het komt daarnaast erg professioneel en correct over om direct een opdrachtgever te kunnen voorzien van die bouwtekening of die o zo belangrijke factuur.

Autopar.nl kan uw Transporter of Multivan bus daarnaast natuurlijk ook direct prima voorzien van die RNS510 navigatie, achteruitrijcamera of die parkeersensoren. Wij zijn een complete leverancier van VW Transporter bus inrichting en originele onderdelen. Ook kunnen wij uw Transporter of Multivan voorzien van bullbars, rearbar en imperiaal.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op!