Bij Autopar.nl houden we ons magazijn graag schoon, en wij zijn meestal erg onder de indruk van de werkplaatsen bij Audi, Seat, Skoda en Volkswagen. Hoe houden deze dealers hun werkplaats zo netjes en waarom? Met die vraag zijn wij op zoektocht gegaan naar het beste Automotive product voor het schoonhouden voor jouw werkplek.

Auto Vikan

Er bestaan diverse reinigingsproducten en onderhoudsmaterialen die geschikt zijn voor autobedrijven en onderdelenshops. Veel van deze producten houden rekening met een ding, het niet beschadigen van de auto´s. Rubbere stootrandjes vindt je op vrijwel alle producten terug en de haren zijn van een synthetisch materiaal waardoor de lak niet kan beschadigen bij aanraking.

Wij hebben divere wasstraten en dealers benaderd met de vraag, welk merk gebruiken jullie om jullie omgeving schoon te houden? Het antwoord was veelvuldig, Vikan. Vikan is een kwaliteitsmerk in de schoonmaakwereld en wordt veel gebruikt in de food en care sector. Dus bij de patatfabriek en het ziekenhuis zijn deze, vaak kleurgecodeerde, Vikan producten vaak aanwezig. Bekend om hun kwalitatieve producten maken ook de Volkswagen, Audi, Seat en Skoda dealers hier veelvuldig gebruik van om hun werkplaatsen schoon en netjes te houden. Deze producten waren tot op heden nog moeilijk te verkrijgen voor de consument, Autopar brengt hier verandering in.

En daarom heeft Autopar de Automotive & Transport lijn van Vikan in haar assortiment opgenomen. Als jouw wasstraat en de gerenommeerde dealer deze producten gebruiken, dan moet het goed genoeg zijn voor ons VAG rijders en raden wij het graag aan!