Autopar is 24 augustus t/m 4 september met vakantie. Wij zijn dan niet bereikbaar. Bestellingen in deze periode worden 7/9 verwerkt.

U heeft nog niks in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

GPS ontvanger voor navigatiesystemen RNS510 RNS315 RNS310

Meer afbeeldingen

Inbouwlocaties Autopar

Product laten monteren door Autopar?

Autopar inbouwlocaties: Leeuwarden, Zeist, Rotterdam, Oss, Haarlem, Alphen a/d Rijn, Eethen, Maastricht en Wespelaar (BE).
Whatsapp Autopar 0612445461

Autopar Whatsapp

Je kan elk moment van de dag een vraag stellen aan Autopar.nl over dit product: Whatsapp nummer 0612445461

GPS ontvanger voor navigatiesystemen RNS510 RNS315 RNS310

Prijs incl. BTW.
Verwachte levertijd: 1 - 5 werkdagen

€ 24,95

Deze GPS ontvanger is geschikt voor uw RNS510, RNS310, RNS315 en MFD2, en vele andere types VW, Audi, Seat of Skoda-navigatiesystemen. Zonder dit stukje techniek is het navigatiesysteem niet in staat satellieten te ontvangen. Een must dus! Wij hebben specifiek deze GPS ontvanger geselecteerd voor VW / Audi / Seat / Skoda omdat deze een perfect signaal verzorgd. Let op, niet elke FAKRA GPS antenne is geschikt, u ontvangt van ons altijd de geschikte GPS ontvanger!


Volkswagen Nieuw product met garantie
Volkswagen Verzending: €1,95

Volkswagen Met originele fakra aansluiting, voorzien van magneet
Volkswagen Betrouwbaar online adres, Autopar.nl - de VAG specialisten

* Verplichte velden

€ 24,95

Details

Onze GPS ontvangers zijn nieuw en geschikt voor allerlei VW/Audi/Seat en Skoda-navigatiesystemen. Geschikt voor een FAKRA aansluiting (de blauwe connector) op uw navigatiesysteem. Komt het bij uw auto wel eens voor dat de GPS ontvangst niet goed is? Of dat het Volkswagen navigatiesysteem helemaal niks meer ontvangt? Dan is het mogelijk dat je dit probleem verhelpt door een nieuwe GPS ontvanger te plaatsen.

Deze voor de Volkswagen-groep geschikte GPS ontvanger is betaalbaar, werkt uitstekend en is gemakkelijk in te bouwen en weg te werken achter het dashboard van uw Volkswagen. Dit kan door middel van dubbelzijdig tape of doom middel van de magneet die is standaard is ingebouwd in de GPS ontvanger. Zeer hoge kwaliteit en betrouwbaar! Tegen een kleine vergoeding kunnen wij deze ook voor u inbouwen.

Wordt geleverd met circa 2 meter kabel tussen GPS ontvanger en connector, dit is lang genoeg om de ontvanger op de juiste manier te kunnen inbouwen onder of op het dashboard van uw Volkswagen, Skoda, Seat of Audi.

Past onder andere op de volgende navigatie modellen: Audi RNS-E, MMI DVD 2G, 3G, Volkswagen MFD2 , RNS2 , RNS510 , RNS310 , RNS315, Skoda Columbus, Amundsen, Amundsen+ en Seat Media System Low Medium en High. Past ook op de Discover Media en Discover Pro, dus de nieuwste navigatiesystemen van VW.

Stel uw vraag over dit product

Bezoekers die dit product kochten, bekeken ook: