U heeft nog niks in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Kunststof Interieur demontage lepels

Meer afbeeldingen

Inbouwlocaties Autopar

Product laten monteren door Autopar?

Dat kan, maar staat niet bij elk product vermeld. Neem contact met ons op voor tarieven. Autopar inbouwlocaties: Leeuwarden (Frl), Zeist (Utr), Haarlem(NH), Wijchen (Ge), Zoetermeer(ZH), Eethen (NB) en Wespelaar (BE).
Whatsapp Autopar 0612445461

Autopar & Whatsapp

Je kan elk moment van de dag een vraag stellen aan Autopar.nl over dit product: Whatsapp 0612445461

Kunststof Interieur demontage lepels

Verwachte levertijd: Tussen 1 en 5 werkdagen

€ 14,95

Kunststof Interieur demontage lepelset. Verwijder nooit je sierlijsten, panelen, instrumentenpanelen met schroevendraaiers of ander soortig metaal. Deze kunststof interieur demontage lepels zijn ideaal voor veilig en snelle demontage. Zonder schade demonteren van interieurpanelen, sierlijsten, deurpanelen, rubberverbindingen, instrumentenpanelen, sierstrips schakelaars, achteruitkijkspiegels en spiegels.

Volkswagen Nieuw product
Volkswagen Vier delig
Volkswagen Gemaakt van hoogwaardig kunststof
Volkswagen Snelle levering

Details

Zelf aan de slag om een radio, bluetooth of ander soortig systeem in uw auto in te bouwen? Dan heeft u deze kunststof Interieur demontage lepels geheid nodig. Ideaal voor het veilig en zonder schade demonteren van die onderdelen in uw auto die snel beschadigen met schroevendraaiers en metalen objecten. Deze kunststof lepels zijn ideaal en het beste alternatief om uw panelen los te wrikken.

Stel uw vraag over dit product