U heeft nog niks in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Ford lakstift

Meer afbeeldingen

Inbouwlocaties Autopar

Product laten monteren door Autopar?

Autopar inbouwlocaties: Leeuwarden, Zeist, Rotterdam, Oss, Haarlem, Alphen a/d Rijn, Eethen, Maastricht en Wespelaar (BE).
Whatsapp Autopar 0612445461

Autopar Whatsapp

Je kan elk moment van de dag een vraag stellen aan Autopar.nl over dit product: Whatsapp nummer 0612445461

Lakstift Ford: Bestel uw kleur

Prijs incl. BTW.
Verwachte levertijd: 1 - 5 werkdagen

€ 26,95

De originele Ford lakstift bestellen? U hoeft uw Ford kleurnummer niet eens te weten. Deze zoeken wij voor u uit! Wij leveren de originele lakstift van Ford. Voer bij uw bestelling uw kenteken of chassisnummer in krijgt altijd de juiste Ford lakstift geleverd. U krijgt de originele Ford lakstift (basislak) en (in geval van metallic lak) ook de blanke lak die u na het indrogen erover lakt om de aangebrachte lak te beschermen en zijn laatste finishing touch te geven betreft de kleur (clearcoat). U krijgt altijd de juiste originele Ford kleur opgestuurd.

Ford Wij zoeken gratis uw kleurnummer uit
ford Origineel Ford
ford Snelle levering €1,95
ford Perfecte hechting en afwerking

Maximaal aantal tekens: 25

* Verplichte velden

€ 26,95

Details

Uw Ford op sommige plekjes even met wat lak bijstippen met originele Ford lak? Wij leveren de originele lakstift in uw Ford kleur. Pas op met aftermarket en of namaak kleuren, deze zullen nooit zo dichtbij komen als de originele Ford lakstiftkleur. De Ford lakstiften zijn ideaal voor het bijwerken van krasjes op de deuren of steenslag op de motorkap.

Bestel hier bij Autopar.nl de originele lakstift voor uw Ford. Wij zoeken gratis voor u het Ford kleurnummer uit en leveren de juiste lakstift. De originele Ford lakstiften worden doorgaans geleverd als set (in geval van metallic lak soms zonder blanke lak!). 1 x basislak (daadwerkelijke kleur van uw Ford) en de clearcoat oftwel blanke lak/vernis. Nadat uw basislak is ingedroogd (enkele minuten) kunt u de blanke lak over deze laklaag heeft aanbrengen. Zo is uw metallic basislak extra beschermd en komt dit visueel beter uit.

In enkele gevallen is de originele kleur van uw auto niet meer leverbaar als origineel lakstift onderdeel, dit kan te maken hebben met de leeftijd van de auto (zien wij vaak bij 15+ jaar). Hierdoor kan de kleur dus niet meer in productie zijn, u kunt dit eerst bij ons nagaan via info@autopar.nl of wij laten dit z.s.m. na bestellen aan uw weten. Ook komen soms speciale kleuren voor zoals White Platinum, deze zijn wel te bestellen, maar deze kost 39,95.

De Ford lakstiften zijn ideaal om schade bij kleine putjes, steenslag of deurbeschadigingen op de auto bij te werken. Sleutelschade, parkeerschade, deurschade, schade door de fiets is hiermee snel op te lossen en voorkomt roest. Het betreft altijd de originele Ford lakstift.

Let op, in de bijgeleverde handleiding bij de Ford lakstiften staat dat er een roestkrabbertje wordt bijgeleverd. Deze tekst van Ford is onjuist. Dit roestkrabbertje wordt niet meer meegeleverd! Dit is een keuze van Ford en niet van Autopar.nl. Parelmoerkleuren worden niet uitgeleverd omdat ze niet in lakstiftvorm bestaan. Lakstiften zijn na levering helaas niet terug te sturen, houdt u daar rekening mee.

Stel uw vraag over dit product