U heeft nog niks in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Openingstijden en bereikbaarheid Autopar

Autopar telefoonnummer voor autobedrijven, schadeherstellers, dealers: 058 750 5956 (dus niet voor particulieren!)
Particulieren graag contact via whatsapp, de live chat functie op de website of het contactformulier.
Whatsapp voor iedereen: 06 1244 5461

Autobedrijven, autodealers, automotive technici let op! Telefonisch is Autopar bereikbaar, maar denk goed na over uw vraag. Als u een vraag heeft m.b.t. een bestelling, lees dan goed de informatie op de website. Wilt u een prijs weten? Stuur dan een e-mail naar offerte@autopar.nl - Dit heeft ermee te maken dat de telefoon voornamelijk wordt gebruikt om informatie van ons af te nemen en geen bestelling te plaatsen. Natuurlijk delen wij graag onze kennis, maar wij zijn geen telefonische vraagbaak. U kunt een gerichte vraag stellen via info@autopar.nl, offerte@autopar.nl of via WhatsApp, wij antwoorden meestal op werkdagen dezelfde dag nog en anders binnen 24 uur.

Autopar.nl is maandag t/m donderdag telefonisch bereikbaar van 10.00 tot 17.00 voor de automotive industrie op 058 750 5956. Op vrijdag wordt er wel gewerkt maar zijn wij beperkt bereikbaar, via e-mail info@autopar.nl en whatsapp zijn wij altijd bereikbaar. Zaterdag zijn wij helaas niet bereikbaar, dit heeft te maken met inbouwen op locatie en de doorgaands beperkte weekendbezetting. Naast doordeweeks wordt er enkel in Zeist op zaterdag van 09.00 tot 17.00 gewerkt (enkel inbouw). In Zoetermeer en Eethen wordt er tot 13h gewerkt op zaterdag.

Het kan voorkomen dat wij druk bezig zijn om een VAG auto te voorzien van onze producten waardoor wij niet altijd in staat zijn direct de telefoon op te nemen. Je kan het later nog eens proberen of een e-mail sturen met je vraag (info[@]autopar.nl) doorgaands zijn de responstijden op een e-mail/whatsapp bericht erg snel. Houdt er ook rekening mee dat vragen over onze producten het best via e-mail gesteld kunnen worden. De telefoon wordt gebruikt voor het aannemen van bestellingen en vragen over het uitzoeken van de juiste producten voor uw auto. Hoewel wij er in de loop der jaren veel verstand van hebben gekregen zijn wij geen telefonische vraagbaak over de techniek achter VAG.

• Betaalwijzen en inbouwlocaties


In Leeuwarden en Zeist is er geen mogelijkheid om te pinnen. Dit zijn Autopar monteer- en servicestations, hier kan wel contant betaald worden. Wij raden altijd aan van te voren via onze website met iDeal of vooruitbetaling te betalen. Bij onze inbouwlocatie in Eethen en Zoetermeer is wel een pin-automaat aanwezig, maar ook hier kan er contant betaald worden en raden wij aan alvorens online uw bestelling/inbouw te betalen.

Wij vermelden de plaatsnamen van onze inbouwlocaties op de website, geen adressen. Deze krijgt u van ons wanneer u iets besteld via onze website. Al onze inbouwen worden op afspraak ingepland, u kunt doorgaands, tenzij anders aangegeven, niet zomaar langsrijden bij een van onze inbouwlocaties. De kans is namelijk groot dat deze volledig zijn ingepland en er geen tijd is om u tussendoor even te helpen.

• U heeft iets besteld en betaald via onze website en wil dit graag laten inbouwen

Dat is alleen mogelijk wanneer u bij het bestellen van het product de optie 'inbouw in uw auto' bent tegengekomen. U kunt hier bij de meeste producten (niet alle!) dan Zeist, Leeuwarden, Eethen, Zoetermeer of Tildonk selecteren. Wanneer dit niet mogelijk was is de kans groot dat wij in de inbouw van het product niet zelf ondersteunen. U kunt, alvorens een product te bestellen, bij ons navragen (info@autopar.nl) of een product ingebouwd kan worden als u de optie 'inbouwen in uw auto' niet bent tegen gekomen.

Inbouwlocaties/Montagepartners in Nederland:
- Leeuwarden
- Friesland
- Amstelveen - Noord Holland
- Zeist - Utrecht
- Eethen - Noord-Brabant (boven Waalwijk)
- Wijchen - Gelderland (nabij Nijmegen)
- Zoetermeer - Zuid-Holland

Inbouwlocatie in Belgie:
- Tildonk - Vlaams Brabant