U heeft nog niks in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Volkswagen Parkeersensor Zwart

Meer afbeeldingen

Inbouwlocaties Autopar

Product laten monteren door Autopar?

Dat kan, maar staat niet bij elk product vermeld. Neem contact met ons op voor tarieven. Autopar inbouwlocaties: Leeuwarden (Frl), Zeist (Utr), Haarlem(NH), Wijchen (Ge), Zoetermeer(ZH), Eethen (NB) en Wespelaar (BE).
Whatsapp Autopar 0612445461

Autopar & Whatsapp

Je kan elk moment van de dag een vraag stellen aan Autopar.nl over dit product: Whatsapp 0612445461

Volkswagen Parkeersensor Zwart

Verwachte levertijd: Tussen 1 en 5 werkdagen

€ 59,00

Deze parkeersensor is zwart en kan dus in elke kleur gespoten of gelakt worden. Vooral handig wanneer een Volkswagen parkeersensor kapot is gegaan. Dit komt helaas nog wel eens voor door bijvoorbeeld steenslag of andere schade. Deze kan gelukkig vervangen worden met deze originele Volkswagen parkeersensor.


Volkswagen Origineel Volkswagen
Volkswagen Zwart, kan ik elke kleur gespoten of gelakt worden
Volkswagen Nieuw VW product
Volkswagen Levertijd 4-6 werkdagen

+€ 25,00

Maximaal aantal tekens: 25

Maximaal aantal tekens: 30

* Verplichte velden

€ 59,00

Details

Houdt er rekening mee dat deze parkeersensor een origineel VW product is en dus niet zomaar op elke set aan te sluiten is. Ook wanneer u een origineel VW parkeersensorenset heeft met enkel geluidssignalen is het mogelijk dat deze sensor niet zomaar werkt. Wilt u dit zeker weten, neem dan contact met ons op, wij kunnen aan de hand van uw kenteken concluderen of deze parkeersensor past.

Wilt u graag de parkeersensor in kleur laten spuiten? Dat kan tegen een meerprijs. Heeft u meerdere parkeersensoren besteld? Dan hoeft u slechts 1 keer spuitkosten te betalen aangezien de kosten in het mengen van de lak en de opzetkosten gaat zitten. Lakt of spuit u de sensoren zelf in uw kleurnummer? Geen probleem, dan kunt u de optie 'kleurnummer/kenteken' leeg laten.

Deze Volkswagen parkeersensor past op de volgende Volkswagen types:

Stel uw vraag over dit product