U heeft nog niks in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Veiligheidsbril Razor

Meer afbeeldingen

Inbouwlocaties Autopar

Product laten monteren door Autopar?

Dat kan, maar staat niet bij elk product vermeld. Neem contact met ons op voor tarieven. Autopar inbouwlocaties: Leeuwarden (Frl), Zeist (Utr), Haarlem(NH), Wijchen (Ge), Zoetermeer(ZH), Eethen (NB) en Wespelaar (BE).
Whatsapp Autopar 0612445461

Autopar & Whatsapp

Je kan elk moment van de dag een vraag stellen aan Autopar.nl over dit product: Whatsapp 0612445461

Razor lichtgewicht veiligheidsbril

Verwachte levertijd: Tussen 1 en 5 werkdagen

€ 6,95

Lichtgewicht veiligheidsbril Razor, vervaardigd van gehard polycarbonaat. De veiligheidsbril van Razor heeft een comfortabele pasvoor door het frame met zachte rubbers op de poten. De bril bevat rubberen neuspads waardoor de bril goed op uw hoofd blijft zitten. De veiligheidsbril van Razor is beschikbaar in 4 verschillende kleuren. Zie hiervoor de afbeelding. De lenskleuren zijn verkrijgbaar in blank, amber, smoke en in-/outdoor. Bij bestelling van de veiligheidsbril kunt u aangeven welke kleur u wenst te ontvangen.


Volkswagen Razor
Volkswagen Lichtgewicht
Volkswagen Snelle levering
Volkswagen
Comfortabele pasvorm

* Verplichte velden

€ 6,95

Details

De modieuze veiligheidsbril van Razor is niet alleen veilig maar zit ook nog cofortabel. De veiligheidsbril van Razor is licht in gewicht en heeft een zeer comfortabel frame met zachte rubbers op de poten. De bril bevat rubberen neuspads waardoor de bril goed op uw hoofd blijft zitten. De veiligheidsbril van Razor is beschikbaar in 4 verschillende kleuren. Zie hiervoor de afbeelding. De lenskleuren zijn verkrijgbaar in blank, amber, smoke en in-/outdoor. Bij bestelling van de veiligheidsbril kunt u aangeven welke kleur u wenst te ontvangen.

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.