U heeft nog niks in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

RNS510 Gebruikt display scherm / Touchscreen

Meer afbeeldingen

Inbouwlocaties Autopar

Product laten monteren door Autopar?

Dat kan, maar staat niet bij elk product vermeld. Neem contact met ons op voor tarieven. Autopar inbouwlocaties: Leeuwarden (Frl), Zeist (Utr), Haarlem(NH), Wijchen (Ge), Zoetermeer(ZH), Eethen (NB) en Wespelaar (BE).
Whatsapp Autopar 0612445461

Autopar & Whatsapp

Je kan elk moment van de dag een vraag stellen aan Autopar.nl over dit product: Whatsapp 0612445461

RNS510 Gebruikt display scherm / Touchscreen

Verwachte levertijd: Tussen 1 en 5 werkdagen

€ 109,00

Bent u op zoek naar een gebruikt display en/of touchschreen voor uw RNS510? Dit beeldscherm is de juiste voor de RNS510, Seat Mediasystem en Columbus toestellen. Het betreft een gebruikt scherm, maar zeer netjes. Noemenswaardige beschadigingen zijn er vrijwel niet. Dit beeldscherm / deze touchscreen wordt geleverd zonder frontje (draai/drukknoppen). Een frontje is ook door ons te leveren. Het touchschreen kunt u zelf monteren maar dit kunnen wij ook voor u doen voor slechts €29,- Er wordt geen montagehandleiding bij dit product geleverd. Ook geschikt voor de Skoda Columbus en het Seat Mediasystem.


Volkswagen Origineel Volkswagen product
Volkswagen Voor RNS510 elk type

Volkswagen Prijs is marge (geen BTW)

* Verplichte velden

€ 109,00

Details

Is het scherm van uw RNS510 kapot en werkt deze niet meer? Een vervangend scherm kan de betaalbare oplossing zijn! Een kras of breuk in het scherm is erg vervelend en kan de werking beinvloeden. Dit gebruikte scherm van RNS510 kan hier een goede oplossing in bieden. Het display is te vervangen door dit gebruikte display. Op deze manier ziet uw RNS510 er weer goed uit. Een RNS510 touchscreen vervangen is geschikt voor mensen die technisch zijn aangelegd, het is geen simpel kliksysteem. Eventueel kunnen wij dit ook voor u verzorgen. Dan kunt u uw toestel naar ons opsturen waarna wij het frontje professioneel zullen plaatsen, extra kosten voor deze handeling is € 29,-

Ook geschikt voor de RNS510 ook op de Skoda Columbus en het Seat Mediasystem. Het betreft een gebruikt RNS510 touchscreen, deze verkrijgen wij door reparatietoestellen die afgeschreven zijn.

Stel uw vraag over dit product