U heeft nog niks in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Navigatie pakket Handsfree bellen: RNS510 P nieuw + Premium Bluetooth + Inbouw

Meer afbeeldingen

Inbouwlocaties Autopar

Product laten monteren door Autopar?

Autopar inbouwlocaties: Leeuwarden, Zeist, Rotterdam, Oss, Haarlem, Alphen a/d Rijn, Eethen, Maastricht en Wespelaar (BE).
Whatsapp Autopar 0612445461

Autopar Whatsapp

Je kan elk moment van de dag een vraag stellen aan Autopar.nl over dit product: Whatsapp nummer 0612445461

Navigatie pakket Handsfree bellen: RNS510 P nieuw + Premium Bluetooth + Inbouw

Prijs incl. BTW.
Verwachte levertijd: 1 - 5 werkdagen

€ 1.395,00

Actie combinatiepakket origineel VW RNS510 P versie i.s.m. een Bluetooth Premium origineel nieuw Volkswagen systeem. Wilt u graag kunnen navigeren met de RNS510 en ook kunnen bellen in uw Volkswagen? Dat kan met dit complete pakket inclusief inbouw! Dit is de nieuwe RNS510 P versie met bluetooth premium module, alles wordt netjes weggewerkt achter uw dashboard dus geen houdertjes of andere opbouw op uw dashboard. Ook kunt u uw muziek vanaf uw telefoon streamen via uw muziek app of Spotify, direct naar de RNS510!


Dit betreft een tijdelijke actie.

volkswagen, seat, skoda, audi Nieuwe RNS510 P versie met bluetooth handsfree.
volkswagen, seat, skoda, audi Inclusief GPS ontvanger
volkswagen, seat, skoda, audi Volledige handsfree telefoonbediening en bluetooth audio streamen
volkswagen, seat, skoda, audi Werkend met elke telefoon met bluetooth
volkswagen, seat, skoda, audi Inclusief inbouw en programmeren
volkswagen, seat, skoda, audi Twee jaar garantie

* Verplichte velden

€ 1.395,00

Details

Een nieuwe RNS510 P met bluetooth

Wij van Autopar.nl hebben nu wel een hele speciale aanbieding. Een RNS510 P versie (nieuw) voor uw Volkswagen samen met een nieuwe VW bluetooth premium module volledig ingebouwd en geprogrammeerd! U krijgt een factuur, twee jaar garantie op de ingebouwde producten en service zoals u dat niet meer gewend bent.

RNS510 versie P

Het betreft hier een nieuwe RNS510 P navigatiesysteem geintegreerd in een radio/cd/dvd-speler. Ook leest dit toestel MP3-bestanden. Het is het meest luxe en uitgebreide toestel welke op de markt is te verkrijgen, ook kunt u audio streamen via uw iPhone of Android/Smartphone naar de RNS510P met deze bluetooth premium module.

Dit is een origineel VW navigatiesysteem, RNS 510 P versie met de nieuwste wegenkaarten. Geen Chinese imitatie, geen zogenaamde RNS look. Het toestel bevat een SD-kaartlezer en harde schijf. Bediening door middel met touchscreen en drukknoppen.

Verschil RNS510 B en P versie

Een B versie is geschikt voor de boordnetmodule van de Volkswagen modellen 2003 - 2007. Dit systeem beschikt over een LCD scherm met een oudere processor t.o.v. de C en hoger, waaronder de P versie. Ook heeft deze versie minder beschikbare geheugen op de harde schijf en is het scherm LCD i.p.v. LED die de C versie voert (P versie heeft Full HD!) Heeft u een Volkswagen met bouwjaar na 2007? Dan kunt u de P versie zonder problemen in uw VW plaatsen. Mocht u toch een C of hoger versie plaatsen in een VW van voor 2008, dan zal uw accu constant leeglopen aangezien de boordnetmodule niet om kan gaan met het toestel in uw auto.

Bluetooth Premium Module

Handsfree bellen in uw Volkswagen zoals dit bedoeld is. Het systeem is namelijk hetzelfde systeem dat gebruikt wordt zou u deze optie bij een nieuwe Volkswagen bestellen. Werkzaam op elke smartphone en iets oudere telefoon met Bluetooth. Het systeem laadt uw telefoonboek in de RNS510, en u kunt volledig met stuurwielbediening icm boordcomputer (indien bouwjaar 2010 of nieuwer) en/of RNS touchscreen uw telefoon beheren. Volledig onzichtbaar weggewerkt omdat het een Volkswagen-eigen product betreft. Geen lelijke microfoons op het dashboard o.i.d.

In te bouwen in de:

Golf 6 (incl Golf Plus)
Polo 6R
Golf 5
Transporter T5 (bouwjaar 2010 en nieuwer)
Touran
Passat
Eos
Scirocco
Tiguan
Caddy
Amarok

Wordt uiteraard geleverd met de antidiefstalcode, anti-diefstalschroeven. U ontvangt een factuur incl. BTW op de inbouw/programmering en het bluetoothsysteem. Het RNS systeem valt onder de BTW regeling, deze prijs is incl. BTW. U ontvangt 2 jaar garantie op de door ons geleverde en ingebouwde producten.

In sommige types Volkswagen (Polo / Caddy) bestaat er geen uitsparing voor de microfoon in de binnenverlichtingsunit. Controleer dit goed, heeft u deze niet, dan plaatsen wij deze. Deze binnenverlichtingsunit met microfoon uitsparing kost eenmalig €49,- en ziet er zo uit.

Interesse? Bestel dit product en maak een afspraak met ons betreft de inbouw! Bel 058 750 59 56 voor meer informatie.

Dit betreft een tijdelijk actie!

Golf 7 / VII DVD Vrijschakelen Discover Pro
Stel uw vraag over dit product