U heeft nog niks in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

RNS510 Nieuw display scherm / Touchscreen

Meer afbeeldingen

Inbouwlocaties Autopar

Product laten monteren door Autopar?

Dat kan, maar staat niet bij elk product vermeld. Neem contact met ons op voor tarieven. Autopar inbouwlocaties: Leeuwarden (Frl), Zeist (Utr), Haarlem(NH), Wijchen (Ge), Zoetermeer(ZH), Eethen (NB) en Wespelaar (BE).
Whatsapp Autopar 0612445461

Autopar & Whatsapp

Je kan elk moment van de dag een vraag stellen aan Autopar.nl over dit product: Whatsapp 0612445461

RNS510 Nieuw display scherm / Touchscreen

Verwachte levertijd: Tussen 1 en 5 werkdagen

€ 179,00

Bent u op zoek naar een nieuw display en/of touchschreen voor uw RNS510? Dit beeldscherm is de juiste voor alle RNS510 en Columbus toestellen, en na de ombouw ziet uw RNS er weer als nieuw uit. Dit beeldscherm / deze touchscreen wordt geleverd zonder frontje. Een frontje is ook door ons te leveren. Het touchschreen kunt u zelf monteren maar dit kunnen wij ook voor u doen voor slechts €29,95. Er wordt geen montagehandleiding bij dit product geleverd. Ook geschikt voor de Skoda Columbus en het Seat Mediasystem.


Volkswagen Nieuw origineel Volkswagen product
Volkswagen Voor RNS510 elk type

Volkswagen Prijs inclusief BTW

* Verplichte velden

€ 179,00

Details

Is het scherm van uw RNS510 ooit beschadigd geraakt en stoort u hier zich aan? Een kras of breuk in het scherm is erg vervelend en kan de werking beinvloeden. Het display is te vervangen door dit 100% nieuwe display. Op deze manier ziet uw RNS510 er weer als nieuw uit. Een RNS510 touchscreen vervangen is geschikt voor mensen die technisch zijn aangelegd, het is geen simpel kliksysteem. Eventueel kunnen wij dit ook voor u verzorgen. Dan kunt u uw toestel naar ons opsturen waarna wij het frontje professioneel zullen plaatsen, extra kosten voor deze handeling is € 29,-

Past ook op de Skoda Columbus en het Seat Mediasystem.
Stel uw vraag over dit product

Bezoekers die dit product kochten, bekeken ook: