U heeft nog niks in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Skoda Apple Carplay

Meer afbeeldingen

Inbouwlocaties Autopar

Product laten monteren door Autopar?

Autopar inbouwlocaties: Leeuwarden, Zeist, Rotterdam, Oss, Haarlem, Alphen a/d Rijn, Eethen, Maastricht en Wespelaar (BE).
Whatsapp Autopar 0612445461

Autopar Whatsapp

Je kan elk moment van de dag een vraag stellen aan Autopar.nl over dit product: Whatsapp nummer 0612445461

Skoda RCD660+ Bluetooth - Apple Carplay & Android Auto optioneel

Prijs incl. BTW.
Verwachte levertijd: 1 - 5 werkdagen

Normale prijs: € 499,00

Special Price € 349,00

Deze Skoda RCD660+ (Apple Carplay en Android Auto) multimedia radio met de groene knopverlichting is een originele Skoda bluetooth handsfree radio en heeft een groot scherm, maar liefst 12,5cm diagonaal. De RCD660+ multimedia toestel is geschikt voor voor vrijwel elke Skoda met de goede pasvorm. De multimedia mogelijkheden van deze RCD660+ Multimedia radio zijn bijzonder uitgebreid. Zo is het mogelijk om je telefoon te verbinden met dit systeem middels bluetooth, je kan daarna bellen en gebeld worden. Ook is er een mogelijk om tot een 32GB SD kaart vol muziek in deze radio te plaatsen. Het scherm is een kleuren touchscreen. Omdat het een origineel Skoda systeem bertreft is ook de visualisatie van de originele Skoda parkeersensoren op dit systeem te zien. Omdat het een toestel voor een Engelstalig land betreft kan de taal alleen in het Engels ingesteld worden. Je kan met de Skoda Apple Carplay / Android Auto navigeren met je iOS / Google maps kaarten app. Ook kan je met je TuneIn radio app via je radio honderden internationale radiozenders beluisteren.


Volkswagen Origineel nieuw Skoda
Volkswagen 2 jaar
garantie
Volkswagen Bluetooth handsfree
Volkswagen SD/USB/MP3/BT Audio/FM/AM

* Verplichte velden

Normale prijs: € 499,00

Special Price € 349,00

Details

Bellen met je Skoda radio? Je Spotify of bluetooth audio in je Skoda beluisteren? Apple Carplay en Android Auto op een Skoda radio? Deze RCD660+ voor Skoda kan dit! Ook Android Auto is in de Skoda geen probleem met deze radio. Daarnaast heeft deze een groot overzichtelijk XL touchscreen (12,5cm diagonaal). Deze dubbel din Skoda radio biedt FM/AM radio ontvangst, bluetooth bellen, full-color touchscreen, SD kaart lezen (MP3 tot 32GB), USB, AUX en bluetooth audio.  Dit is een Skoda radio met bluetooth telefoon handsfree in één. De microfoon is in het frontje weggewerkt en het scherm is bedienbaar (touchscreen), groot, in full color en overzichtelijk. Deze radio is ooit bedoeld voor de Engelstalige markt derhalve kan het menu kan alleen in het Engels worden ingesteld. De kleurstelling van de knoppen is Skoda groen.

Omdat het RCD660+ systeem CAN gelinkt is krijgt u ook de visualisatie van de originele Skoda parkeersensoren op dit systeem te zien. De mirror link functie werkt alleen met de volgende telefoons: HTC One M9, HTC Desire Eye, HTC Desire 820, HTC Desire 620, HTC One M8, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 Edge, Galaxy S5 en S5 Mini, Note 4 & Note 4 Edge, A7, A5 en A3. Sony Xperia Z3 en de Sony Xperia Z3 compact. Mirror link werkt niet met iPhone of andere Android toestellen. Handsfree en bluetooth verbinding werkt met alle (smart)phones met bluetooth, dus ook de iPhone en alle Android & Windows devices. Deze RCD660+ is codevrij (MIB Platform) en bezit niet over een AF en TP functie. Er wordt geen gebruikersbediening/handleiding bij dit product geleverd. Na montage in uw Skoda, plug and play. Er is geen CD speler in het toestel aanwezig, derhalve is het scherm extra groot (12,5cm diagonaal).

Skoda RCD660 Apple Carplay

Skoda Apple Carplay

Dit is de Skoda RCD660XL met Apple Carplay. Deze werkt met uw iPhone via uw oplaadkabel. Hiermee kunt u de apps die geschikt zijn voor Carplay benaderen en gebruiken zoals Google maps. Hiermee maakt u dus eigenlijk een navigatiesysteem van uw RCD660XL.

Stel uw vraag over dit product