U heeft nog niks in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Volkswagen Skoda Seat Slotvangerkap Set

Meer afbeeldingen

Inbouwlocaties Autopar

Product laten monteren door Autopar?

Dat kan, maar staat niet bij elk product vermeld. Neem contact met ons op voor tarieven. Autopar inbouwlocaties: Leeuwarden (Frl), Zeist (Utr), Haarlem(NH), Wijchen (Ge), Zoetermeer(ZH), Eethen (NB) en Wespelaar (BE).
Whatsapp Autopar 0612445461

Autopar & Whatsapp

Je kan elk moment van de dag een vraag stellen aan Autopar.nl over dit product: Whatsapp 0612445461

Volkswagen Skoda Seat Slotvangerkap Set

Verwachte levertijd: Tussen 1 en 5 werkdagen

€ 6,95

Het valt niet direct op, maar nu je het hebt gezien zal je hebt blijven zien, je slotvanger. Dit is toch een aanwezig element in het aanzicht van je auto. Ook zijn deze soms wel eens voorzien van een vettige substantie, dat zich normaal in je slot bevindt en is bedoeld om het mechanisme goed te blijven smeren. Je kan hier nu beschermkapjes voor krijgen! Dit betreft een set (2 stuks) dus als je aantal '2' besteld krijg je 4 van deze slotvangerkapjes. Let op de pasvorm, die moet overeenkomen, gelukkig komt deze ook overeen bij de meeste VW, Audi, Seat en Skoda modellen. Deze slotvangerkapjes hebben een kleine opdruk 'TSI'

Volkswagen Nieuw product
Volkswagen Geschikt voor diverse VW en Skoda modellen
Volkswagen Snelle levering
Volkswagen Goede pasvorm


Details

Aan de binnenzijde van uw portier zit de slotvanger, deze zorgt ervoor dat uw deur in het slot blijft en is dus noodzakelijk. Hij is dan bij meeste auto's ook goed te zien, of je dit nu mooi vindt of niet. Met deze kapjes kan je dit gedeelte nu verfraaien. De kapjes hebben de opdruk TSI. De prijs is per set (2 slotvangerkapjes).

Auto slotvangerkapje VW Skoda SEAT

Stel uw vraag over dit product