U heeft nog niks in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Volkswagen Asbak / bekerhouder OEM origineel

Meer afbeeldingen

Inbouwlocaties Autopar

Product laten monteren door Autopar?

Dat kan, maar staat niet bij elk product vermeld. Neem contact met ons op voor tarieven. Autopar inbouwlocaties: Leeuwarden (Frl), Zeist (Utr), Haarlem(NH), Wijchen (Ge), Zoetermeer(ZH), Eethen (NB) en Wespelaar (BE).
Whatsapp Autopar 0612445461

Autopar & Whatsapp

Je kan elk moment van de dag een vraag stellen aan Autopar.nl over dit product: Whatsapp 0612445461

Volkswagen Asbak / bekerhouder OEM origineel

Verwachte levertijd: Tussen 1 en 5 werkdagen

€ 23,95

De originele VW bekerhouder / asbak in je Volkswagen? Bijna elke Volkswagen heeft er wel een uitsparing voor in het middenconsole of op het dashboard en dit afval / asbak containertje past er precies in! Origineel nieuw VW product. Kan multifunctioneel gebruikt worden als bekerhouder maar dus ook als mini afvalbakje voor bijvoorbeeld de snoeppapiertjes of parkeerkaartjes of gewoon als asbakje. Allen zijn geschikt voor uw Volkswagen uitsparing. De afbeelding kan iets afwijken omdat de verschillende formaten ook in verschillende uitvoeringen zijn gemaakt.


Volkswagen Origineel nieuw VW product
Volkswagen VW Kleur Titanium Zwart

Volkswagen Snelle levering
Volkswagen Prijs inclusief BTW

* Verplichte velden

€ 23,95

Details

Deze afvalbak / asbak wordt vrijwel nooit bij je Volkswagen geleverd. Zonde eigenlijk want het is echt een toevoeging op een nette auto. Deze past bijvoorbeeld precies in die ronde uitsparingen in je middenconsole of zoals bij deze Transporter T6 in het dashboard. Het asbakje/containertje past in veel diverse VW modellen (vrijwel alle). Volkswagen hanteert voor al deze uitsparingen dezelfde diameter, dus deze afvalbakjes/asbakjes/pennenhouder past in vrijwel elke Volkswagen! Het bovenste gedeelte van dit VW containertje kan er simpel afgedraaid worden zodat je deze makkelijk kan legen. Graag niet op straat, maar netjes in de grijze container of de afvalbak van een niet nader te noemen fastfood restaurant.

Er zijn meerdere opties betreft de Volkswagen asbak / afvalcontainer. Alle afmetingen passen perfect in de Volkswagen uitsparing tussen de stoelen of dashboard.

VW asbak afvalbakje

asbakje volkswagen origineel

Stel uw vraag over dit product

Bezoekers die dit product kochten, bekeken ook: