U heeft nog niks in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Volkswagen Passat originele luchtfilter

Meer afbeeldingen

Inbouwlocaties Autopar

Product laten monteren door Autopar?

Dat kan, maar staat niet bij elk product vermeld. Neem contact met ons op voor tarieven. Autopar inbouwlocaties: Leeuwarden (Frl), Zeist (Utr), Haarlem(NH), Wijchen (Ge), Zoetermeer(ZH), Eethen (NB) en Wespelaar (BE).
Whatsapp Autopar 0612445461

Autopar & Whatsapp

Je kan elk moment van de dag een vraag stellen aan Autopar.nl over dit product: Whatsapp 0612445461

Volkswagen Passat originele luchtfilter

Verwachte levertijd: Tussen 1 en 5 werkdagen

€ 29,00

De originele Volkswagen Passat luchtfilter. Heeft u geen idee hoelang uw luchtfilter al in uw Passat zit? Dan raden wij aan dat u deze vervangt. Een vervuilde luchtfilter in uw VW Passat kan op lange termijn zelfs schadelijk zijn voor uw motor.


Ziet uw Passat luchtfilter er qua vorm of afmeting niet zo uit als op de afbeelding? Geen probleem, u krijgt altijd het type luchtfilter opgestuurd dat bij uw VW Passat past. Vult u hierbij uw kenteken bij uw bestelling hieronder in, dan zoeken wij dat gratis voor u uit. Is uw Passat geimporteerd? Laat dan het chassisnummer achter. Dit betreft de originele Volkswagen Passat luchtfilter.


Volkswagen Origineel Volkswagen Passat luchtfilter
Volkswagen Nieuw, snelle levering
Volkswagen Perfecte pasvorm
Volkswagen Zelf gemakkelijk te vervangen


Maximaal aantal tekens: 25

* Verplichte velden

€ 29,00

Details

Bestel snel online de Volkswagen Passat luchtfilter via Autopar. Vervang tijdig de luchtfilter van de Passat, dit voorkomt dat er ernstig vervuilde lucht uw motor in wordt gezogen en is essentieel voor goed onderhoud van uw Volkswagen Passat. Is het luchtfilter van uw VW Passat zwart? Dan mag deze vervangen worden! Bestel hier de origineel VW Passat luchtfilter, snel geleverd.

Stel uw vraag over dit product

Bezoekers die dit product kochten, bekeken ook: