U heeft nog niks in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Volkswagen Golf 7 - Apple Carplay Radio

Meer afbeeldingen

Inbouwlocaties Autopar

Product laten monteren door Autopar?

Autopar inbouwlocaties: Leeuwarden, Zeist, Rotterdam, Oss, Haarlem, Alphen a/d Rijn, Eethen, Maastricht en Wespelaar (BE).
Whatsapp Autopar 0612445461

Autopar Whatsapp

Je kan elk moment van de dag een vraag stellen aan Autopar.nl over dit product: Whatsapp nummer 0612445461

Volkswagen Golf 7 - Apple Carplay Radio en Android Auto

Prijs incl. BTW.
Verwachte levertijd: 1 - 5 werkdagen

Normale prijs: € 499,00

Special Price € 379,00

Deze VW Golf 7 Apple Carplay / Android Auto radio is een originele multimedia radio met Volkswagen bluetooth handsfree en Volkswagen Golf 7 Apple Carplay. Je kan je telefoon verbinden met dit systeem middels bluetooth of Apple Carplay, je kan daarna bellen en gebeld worden en audio van je eigen iPhone luisteren via je luidsprekers, dus ook Spotify! Ook is er een mogelijk om een SD kaart vol muziek in deze radio te plaatsen. Het scherm is een kleuren touchscreen. Omdat het een origineel systeem betreft is ook de visualisatie van de originele VW parkeersensoren op dit systeem te zien. Deze Golf 7 Apple Carplay / Android Auto past in de Golf 7 vanaf bouwjaar 2012. Het systeem moet, om te laten werken met uw stuurwielbediening wel geprogrammeerd worden met VAGCOM. Ingestelde taal is Engels en kan helaas niet gewijzigd worden naar Nederlands. Je kan met Apple Carplay en je kaarten app navigeren, de kaarten zijn dus altijd up-to-date en je hoeft nooit meer een kaartupdate aan te schaffen.


Volkswagen Origineel nieuw Volkswagen
Volkswagen 2 jaar
garantie
Volkswagen Bluetooth handsfree
Volkswagen Golf 7 Apple Carplay/SD/USB/MP3/BT Audio

* Verplichte velden

Normale prijs: € 499,00

Special Price € 379,00

Details

Een Apple Carplay Volkswagen Golf 7 multimedia handsfree bluetooth Volkswagen radio gezocht? Dan is deze Golf 7 Apple Carplay wat voor u. Deze dubbel din VW radio biedt FM/AM radio ontvangst, bluetooth bellen, full-color touchscreen, Apple Carplay, SD kaart lezer, USB, AUX, en bluetooth audio.  Dit is een Golf 7 radio met Apple Carplay, bluetooth telefoon handsfree in één. De microfoon is in het frontje weggewerkt en het scherm is bedienbaar (touchscreen), groot, in full color en overzichtelijk. Deze radio is ooit bedoeld voor de Aziatische en US markt, maar de Volkswagens aldaar zijn vrijwel dezelfde als degene die hier rond rijden, daarnaast is dit een duidelijk kwalitatief product, niet te vergelijken met goedkope Chinese aftermarket toestellen. Het menu kan alleen in het Engels worden ingesteld.

Omdat het een origineel systeem (can gelinkt) betreft is ook de visualisatie van de originele VW parkeersensoren op dit systeem te zien. Deze Golf 7 radio is codevrij en bezit niet over een AF en TP functie. Er wordt geen gebruikersbediening/handleiding bij dit product geleverd. De Apple Carplay functie werkt alleen bedraad, dat betekent dat u uw iPhone moet verbinden via de oplaadkabel van de iPhone met het systeem aan de voorzijde (zie afbeelding).

Deze Apple Carplay / Android Auto radio past in de Golf 7 vanaf bouwjaar 2012. Het systeem moet, om te laten werken met uw stuurwielbediening wel geprogrammeerd worden met VAGCOM.

Totaal aantal vragen: 1

Is deze radio ook geschikt voor Android auto?

Vraag gesteld door: Steven op: 2018-06-17 12:49:28

Nee, helaas staat er nog geen Android Auto op deze Golf 7 radio systemen. Dit ligt wel in de verwachting medio 2018.

Antwoord gegeven door: Bas - Autopar op: 2018-06-18 10:15:34

Stel uw vraag over dit product