U heeft nog niks in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

VW Passat Variant 2014- heden vaste trekhaak

Meer afbeeldingen

Inbouwlocaties Autopar

Product laten monteren door Autopar?

Dat kan, maar staat niet bij elk product vermeld. Neem contact met ons op voor tarieven. Autopar inbouwlocaties: Leeuwarden (Frl), Zeist (Utr), Haarlem(NH), Wijchen (Ge), Zoetermeer(ZH), Eethen (NB) en Wespelaar (BE).
Whatsapp Autopar 0612445461

Autopar & Whatsapp

Je kan elk moment van de dag een vraag stellen aan Autopar.nl over dit product: Whatsapp 0612445461

VW Passat Variant 2014- heden vaste trekhaak

Verwachte levertijd: Tussen 1 en 5 werkdagen

€ 239,00

Wilt u graag een vaste trekhaak achter uw Volkswagen Passat Variant bouwjaar 2014-heden? Een vaste trekhaak achter uw Passat Variant monteren kunt u zelf doen of laten doen bij onze inbouwlocatie in Zeist of Eethen. Wij leveren alleen goede kwaliteit trekhaken met een Europees Keurmerk. De kabelset bij deze trekhaak kunt u selecteren bij de bestelopties. Bestel hier een vaste trekhaak voor uw VW Passat bij de VAG onderdelenspecialist van Nederland! Deze trekhaak is geschikt voor personenwagen en stationwagon van Passat Variant.


Volkswagen Nieuwe trekhakenset
Volkswagen Maximaal trekgewicht 2400kg
Volkswagen Maximale kogeldruk 140kg
Volkswagen Europees Keurmerk

* Verplichte velden

€ 239,00

Details

U kunt uw Volkswagen Passat Variant van 2014-heden achteraf voorzien van een trekhaak. Enorm handig voor als u graag een aanhangwagen of caravan wilt mee kunnen nemen. Dit is ook een uitkomst voor bijvoorbeeld fietsendragers. Houdt er rekening mee dat er bij de installatie kleine aanpassingen aan de bumper moeten plaatsvinden om deze bumper te bevestigen/monteren.

Deze nieuwe vaste trekhaak wordt geleverd met inbouwhandleiding, montagechassis, bevestigingsmateriaal en gebruikershandleiding. De inbouw kunnen wij voor u verzorgen uiteraard. Mocht u verdere vragen hebben over dit product dan kunt u altijd contact opnemen.

Geschikt voor Volkswagen Passat Variant modellen van 2014-heden. Heeft u parkeersensoren en wilt u graag een trekhaak achter uw Passat Variant? Dat is natuurlijk mogelijk en moet ingesteld worden in de programmering van de VW Passat Variant, een simpele klus die wij dagelijks uitvoeren. De auto moet namelijk verteld worden dat de parkeersensoren de trekhaak mogen negeren bij hun detectie naar obstakels. Wij van Autopar.nl raden altijd aan de trekhaak te programmeren wanneer deze wordt ingebouwd in een Volkswagen Passat Variant. Dit kunnen wij natuurlijk voor u verzorgen.

De vaste trekhaak is geschikt voor de sedan en stationwagon (Variant).

Stel uw vraag over dit product

Bezoekers die dit product kochten, bekeken ook: