U heeft nog niks in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Cruisecontrol Volkswagen Polo

Meer afbeeldingen

Inbouwlocaties Autopar

Product laten monteren door Autopar?

Autopar inbouwlocaties: Leeuwarden, Zeist, Rotterdam, Oss, Haarlem, Alphen a/d Rijn, Eethen en Wespelaar (BE).
Whatsapp Autopar 0612445461

Autopar Whatsapp

Je kan elk moment van de dag een vraag stellen aan Autopar.nl over dit product: Whatsapp nummer 0612445461

Cruisecontrol Volkswagen Polo

Prijs incl. BTW.
Verwachte levertijd: 1 - 5 werkdagen

€ 299,00

Wilt u achteraf cruise control laten inbouwen in uw Volkswagen Polo? Wij van Autopar.nl bieden deze dienst in aan, wij verzorgen de producten, de inbouw en de programmering die erbij komt kijken. Helemaal origineel Volkswagen!


Volkswagen Origineel Volkswagen, nieuwe producten met garantie
Volkswagen Met cruise control hendel en indicator in het dashboard
Volkswagen Resultaat identiek als fabrieks-af
Volkswagen Betrouwbaar online adres, Autopar.nl - de VAG specialisten

Maximaal aantal tekens: 25

* Verplichte velden

€ 299,00

Details

In bijna elke Polo 6R vanaf 2009 kan cruisecontrol worden ingebouwd. Wij kunnen soms aan de hand van uw kenteken of chassisnummer nakijken wat er benodigd is om cruisecontrol te realiseren in uw Volkswagen Polo.

Met de originele cruise control kunt u besparen op brandstofkosten en eventuele boetes voorkomen, omdat de cruisecontrol een constante snelheid handhaaft. Deze zal versnellen (gasgeven) als u een bijvoorbeeld een viaduct op rijdt en vertragen (gas los) als u hier af rijdt. Tevens zit er een geheugenknop op, dit is de RES knop. Dit staat voor RESUME. Dan versnelt de auto naar de laatst ingestelde snelheid. Wanneer u remt of de koppeling in trapt zal automatisch de cruise control afslaan. Tevens kunt u natuurlijk ook handmatig de cruise control uitzetten wanneer u deze niet wenst te gebruiken. Als de cruisecontrol in gebruikt is dan zal er een groen lampje in uw instrumentenpaneel oplichten. Enorm veel rijgemak voor een kleine prijs!

Het is van belang dat de BCM (boordnetmodule) van uw Polo toereikend is voor inbouw van een cruisecontrol in de Polo. Mocht deze niet toereikend zijn, dan kunnen wij ook de BCM vervangen. Mocht uw auto voorzien zijn van een start/stop systeem (meestal uitvoering BlueMotion) dan is de BCM geschikt.

Leveringsomvang:

- Nieuwe en origineel VW stuurkolomschakelaar (hendels tbv richtingaanwijzers en ruitenwissers) incl cruise controlfunctie
- Kabelboom tbv cruise control

Wilt u zeker weten of uw Polo geschikt is voor het achteraf inbouwen van cruise control? Neem dan contact met ons op via 058 750 5956

Stel uw vraag over dit product