U heeft nog niks in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

VW Touran vaste trekhaak

Meer afbeeldingen

Inbouwlocaties Autopar

Product laten monteren door Autopar?

Dat kan, maar staat niet bij elk product vermeld. Neem contact met ons op voor tarieven. Autopar inbouwlocaties: Leeuwarden (Frl), Zeist (Utr), Haarlem(NH), Wijchen (Ge), Zoetermeer(ZH), Eethen (NB) en Wespelaar (BE).
Whatsapp Autopar 0612445461

Autopar & Whatsapp

Je kan elk moment van de dag een vraag stellen aan Autopar.nl over dit product: Whatsapp 0612445461

VW Touran vaste trekhaak

Verwachte levertijd: Tussen 1 en 5 werkdagen

€ 235,00

Wilt u graag een vaste trekhaak achter uw VolkswagenTouran? Een vaste trekhaak achter uw Touran monteren kunt u zelf doen of laten doen bij onze inbouwlocatie in Zeist of Eethen. Wij leveren alleen goede kwaliteit trekhaken met een Europees Keurmerk. De kabelset bij deze trekhaak kunt u selecteren bij de bestelopties. Bestel hier een vaste trekhaak voor uw VW Touran bij de VAG onderdelenspecialist van Nederland! Deze trekhaak is geschikt voor alle modellen van de Volkswagen Touran.


Volkswagen Nieuwe trekhakenset
Volkswagen Maximaal trekgewicht 1800kg
Volkswagen Maximale kogeldruk 75kg
Volkswagen Europees Keurmerk

* Verplichte velden

€ 235,00

Details

U kunt uw Volkswagen Touran achteraf voorzien van een trekhaak. Enorm handig voor als u graag een aanhangwagen of caravan wilt mee kunnen nemen. Dit is ook een uitkomst voor bijvoorbeeld fietsendragers. Houdt er rekening mee dat er bij de installatie kleine aanpassingen aan de bumper moeten plaatsvinden om deze bumper te bevestigen/monteren.

Deze nieuwe vaste trekhaak wordt geleverd met inbouwhandleiding, montagechassis, bevestigingsmateriaal en gebruikershandleiding. De inbouw kunnen wij voor u verzorgen uiteraard. Mocht u verdere vragen hebben over dit product dan kunt u altijd contact opnemen.

Geschikt voor Volkswagen Touran vanaf 2003 tot heden. Heeft u parkeersensoren en wilt u graag een trekhaak achter uw Touran? Dat is natuurlijk mogelijk en moet ingesteld worden in de programmering van de VW Touran, een simpele klus die wij dagelijks uitvoeren. De auto moet namelijk verteld worden dat de parkeersensoren de trekhaak mogen negeren bij hun detectie naar obstakels. Wij van Autopar.nl raden altijd aan de trekhaak te programmeren wanneer deze wordt ingebouwd in een Volkswagen Touran. Dit kunnen wij natuurlijk voor u verzorgen.

Stel uw vraag over dit product

Bezoekers die dit product kochten, bekeken ook: