In dit artikel wordt de vraag gesteld in hoeverre u een navigatie in uw Volkswagen of Skoda nodig heeft. In sommige werkgebieden is het natuurlijk een pre, of als u veel op de weg bent is dit ook erg handig. Maar moet dit dan wel een RNS510, RNS315 of RNS310 zijn? Is uw smartphone zoals de Apple iPhone of de Android op uw Samsung/HTC/Huawei niet een veel betere optie?

Apple carplay

De RNS510 is diefstal gevoelig, vooral in de grote steden in Nederland is het vaak raak. Mensen die een diefstal hebben meegemaakt zien dit natuurlijk het liefst nooit meer gebeuren. Derhalve is de navilock ook in het leven geroepen en kunt u laten monteren in uw VW. Maar u kunt ook een ander toestel plaatsen, een multimedia radio zoals de RCD660+. Deze is niet zo diefstalgevoelig en is eigenlijk alles kan wat de RNS510 ook kan en misschien zelfs iets meer. Heeft u een Apple iPhone? Dan kunt u gebruik maken van Apple Carplay op de RCD660+ Apple Carplay, een systeem waarmee u uw telefoon kan verbinden, bellen, navigeren (met altijd de nieuwste wegenkaarten) en nog veel meer. De RCD660+ Apple Carplay is er voor Volkswagen en Skoda. Heeft u een Android zoals Samsung, HTC, Huawei etc.? Dan is er de RCD660+ en daarmee kunt u bellen en heeft u multimedia opties zoals Bluetooth audio, SD en USB.

De Apple navigatie-app op uw telefoon worden tegenwoordig steeds beter en ook de belbundels zijn meestal dermate groot dat u onbezorgd kunt navigeren door heel Europa en daarbuiten.

Meer informatie en prijzen VW Apple Carplay RCD660+