Vacatures bij Autopar

Wil jij werken bij een dynamisch e-commerce bedrijf / webshop in de automotive sector te Leeuwarden? Dan is wellicht een van deze Friesland, Leeuwarden vacatures /stageplekken wat voor jou!

 • Content manager webshop / e-commerce Nederlandstalig.
  Wij zijn op zoek naar een allround content manager voor onze webshop Autopar.nl. Je vult de content aan in onze webshops, verbetert de huidige content, bent actief in onze Socials en ondersteund andere kantoorwerkzaamheden. Dit houd in dat je ondersteund bij het toevoegen van nieuwe producten, het verwerken van de dagelijkse orders en af en toe met een goed idee komt betreft de inhoud of richting van de webshop. Dit alles in goed overleg. Wij bieden een leuk team en passend salaris. Neem contact met ons op voor meer informatie, graag via e-mail info@autopar.nl – ZZP’er mogelijk.
 • Content manager webshop / e-commerce English.
  The same as above, but in English 😉

Wil jij graag stage lopen bij een webshop in Leeuwarden? Autopar is op zoek naar MBO’s en HBO’s voor diverse werkzaamheden en opdrachten. Wij zijn een erkend leerbedrijf.

 • Stageplek MBO Leeuwarden e-commerce webshop
  Content verwerking en ondersteuning. Voor de IT / verkoop / e-commerce / winkel / economie gerichte opleiding bieden wij een dynamische werkomgeving. Helaas bieden wij geen snuffelstages maar minimaal 3 / 6 maanden of langere stages. Neem contact met ons op voor meer informatie, graag via e-mail info@autopar.nl
 • Stageplek HBO Leeuwarden e-commerce webshop
  HBO werk- en denkniveau? Top, als je nu ook nog wil werken voor een e-commerce bedrijf / webshop te Leeuwarden dat wordt gerund door gelijkopgeleide dan ben je bij ons aan het goede adres. Uit hobby ontstaan, met passie gedreven e-commerce bedrijf te Leeuwarden is op zoek naar diverse stagiaires van diverse opleidingen. Neem contact met ons op voor meer informatie, graag via e-mail info@autopar.nl.

Wat bieden wij?

Een leuke werkomgeving waar geleerd mag worden, overlegd en gelachen moet worden en fouten gemaakt mogen worden, die wij dan samen herstellen. Omdat wij vrijwel alles in overleg doen en elke klant de revue passeert is het voltallige team op de hoogte van alles wat er gebeurt. Vanwege aanhoudende groei willen zijn wij op zoek naar extra ondersteuning.

Wij hebben diverse specialismen in huis die jij echt niet hoeft te beheersen maar wel van kan leren tijdens je werkzaamheden hier. Denk hierbij aan webshop onderhoud, content management, webdesign en usability, SEO, SEA, pure autotechniek, inkoop, verkoop, administratie, klantenservice en auto elektronica op gebied van codering en elektronica betreft diverse automotive merken.

Wij hebben diverse inbouwlocaties door het hele land, maar ons epicentrum zit in Leeuwarden. In ons eigen kantoorpand met werkplaats worden de werkzaamheden uitgevoerd tijdens kantooruren (09-17h).

Als je niet aan een van bovenstaande profielen voldoet, maar je bent wel heel enthousiast en je hebt wat in je mars, kan je een open sollicitatie doen die wij graag overwegen, stuur deze naar info@autopar.nl

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Winkelwagen

close