Ruilen en Retouren

Retouren

Heeft u een onderdeel of radio/navigatie gekocht van Autopar.nl en deze is binnen het garantie termijn (gedeeltelijk) gestopt met functioneren? Dan is het natuurlijk mogelijk dat u voor inruil of retour in aanmerking komt. Neem hiervoor contact met ons op. In het geval van nieuwe producten moet het geretourneerde product altijd in de originele verpakking onbeschadigd (zowel product als verpakking) teruggestuurd worden. Uw ontvangen product kunt u binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van reden retourneren in de originele verpakking en onbeschadigd, u krijgt dan het volledige aankoopbedrag terug. Na deze 14 dagen nemen wij een product retour in overleg. Na 14 dagen kan er een re-stocking fee en/of gebruikersfee worden gerekend voor het terugnemen van een product.

Nieuwe producten

Wij bieden bij Autopar.nl diverse origineel VW, Audi, Skoda, Seat accessoires en nieuwe navigatiesystemen. Op deze systemen leveren wij standaard 2 jaar (fabrieks)garantie.

Gebruikte producten

Houdt er altijd rekening mee dat wij ook gebruikte producten aanbieden, het betreft een gebruikt product tenzij anders vermeld, hierdoor is het mogelijk dat de fabriekgarantie reeds is verlopen. De reden dat Autopar.nl haar prijzen zo scherp kan houden is omdat het in sommige gevallen om gebruikte/gereviseerde producten gaat. Dit is vermeldt in de algemene voorwaarden waar u mee akkoord gaat wanneer u een radio/navigatie/onderdeel besteld bij Autopar.nl. U moet geen product/radio/navigatie bestellen bij Autopar.nl wanneer u niet de algemene voorwaarden accepteert. Wij geven op al onze gebruikte producten 6 maanden garantie en op sommige zelfs een jaar garantie. Op nieuwe producten zit altijd 2 jaar (fabrieks)garantie.

Ruilen

Heeft u een radio/navigatie in uw auto gemonteerd maar wilt u graag een nieuwere of andere in uw auto? Wij doen in sommige gevallen aan inruil, neem contact met ons op om dit te bespreken.

Gegevens Autopar.nl:

Bedrijfsnaam: Drive
Website: Autopar.nl
KvK 60108916
Vestigingsnr. 000020779925
BTW nr: NL853768833B01
PLAATS: Leeuwarden

Reparatie adres en retouradres:

Autopar Reparatie (of) Retour
Freark Damwei 14
8914BM LEEUWARDEN
Autopar adres Zeist: Zeist is alleen een inbouwlocatie, onze producten worden via de website Autopar verkocht.

Winkelwagen

close