Openingstijden en bereikbaarheid Autopar

Openingstijden Autopar (hoofdkantoor Leeuwarden):

Maandag: Gesloten, telefonisch niet bereikbaar.
Dinsdag: 09.00 – 17.00
Woensdag: 09.00 – 17.00
Donderdag: 09.00 – 17.00
Vrijdag: 09.00 – 15.00
Zaterdag en zondag: Gesloten, niet telefonisch bereikbaar.

Onze montagelocaties/partners zijn elke dag van de week open, behalve op zondag.

Montagepartners Autopar Nederland:
– Leeuwarden – Friesland (VAG specialisten verkoopt items alleen via Autopar.nl – montage etc is mogelijk op deze locatie!)
– Enter – Overijssel (VAG specialisten Overijssel verkoopt items alleen via Autopar.nl – montage etc is mogelijk op deze locatie!)
– Zeist – Utrecht (VAG specialisten Zeist verkoopt items alleen via Autopar.nl – montage etc is mogelijk op deze locatie!)
– Haarlem – Noord-Holland (VAG specialisten Haarlem verkoopt items alleen via Autopar.nl – montage etc is mogelijk op deze locatie!)
– Dinteloord – Noord-Brabant
– Eethen – Noord-Brabant (boven Waalwijk) (VAG specialisten Brabant verkoopt items alleen via Autopar.nl – montage etc is mogelijk op deze locatie!)
– Alphen ad Rijn – Zuid-Holland (VAG specialisten Alphen ad Rijn / Zoetermeer verkoopt items alleen via Autopar.nl – montage etc is mogelijk op deze locatie!)
– Lekkerkerk – Zuid-Holland (VAG specialisten Rotterdam/Lekkerkerk verkoopt items alleen via Autopar.nl – montage etc is mogelijk op deze locatie!)
– Grootegast (Groningen) – (VAG specialisten Groningen verkoopt items alleen via Autopar.nl – montage etc is mogelijk op deze locatie!)
– De Wijk (Drenthe) – (VAG specialisten Drenthe verkoopt items alleen via Autopar.nl – montage etc is mogelijk op deze locatie!)

Montagepartners Autopar Belgie:
– Wespelaar – Vlaams Brabant (VAG specialisten Belgie verkoopt items alleen via Autopar.nl – montage etc is mogelijk op deze locatie!)

Adressen van onze inbouwlocaties verstrekken wij per e-mail of WhatsApp na een bestelling.

Voor klanten, particulieren of bedrijven is er momenteel enkel contact via whatsapp, e-mail of het contactformulier mogelijk. Helaas zijn wij telefonisch niet altijd even goed bereikbaar. Dit heeft ermee te maken dat de telefoon voornamelijk wordt gebruikt om informatie van ons af te nemen en geen bestelling te plaatsen. Natuurlijk delen wij graag onze kennis, maar wij zijn geen telefonische vraagbaak. Omdat wij onderhand meer een forum/vraagbaak zijn geworden hebben wij ons telefoonnummer niet meer beschikbaar gesteld op de website. Wij willen ons graag richten op onze producten en de klanten die deze producten bestellen.

Whatsapp voor bedrijven: +31612445461

Autobedrijven, autodealers, automotive technici let op! Denk goed na over uw vraag. Als u een vraag heeft m.b.t. een bestelling, lees dan goed de informatie op de website. Wilt u een prijs weten? Stuur dan een e-mail naar offerte@autopar.nl – U kunt een gerichte vraag stellen via info@autopar.nl, offerte@autopar.nl of via WhatsApp, wij antwoorden meestal op werkdagen dezelfde dag nog en anders binnen 24 uur.

Autopar.nl is dinsdag t/m vrijdag via Whatsapp bereikbaar van 09.00 tot 17.00 voor iedereen. Via e-mail info@autopar.nl en WhatsApp zijn wij altijd bereikbaar. Maandag, zaterdag en zondag zijn wij helaas niet bereikbaar, dit heeft te maken met inbouwen op locatie en de doorgaans beperkte weekendbezetting. Naast doordeweeks wordt er in Zeist op zaterdag van 09.00 tot 17.00 gewerkt (enkel inbouw). In Alphen a/d Rijn en Eethen wordt er tot 13h gewerkt op zaterdag.

Het kan voorkomen dat wij druk bezig zijn om een VAG auto te voorzien van onze producten waardoor wij niet altijd in staat zijn direct de telefoon op te nemen. Je kan het later nog eens proberen of een e-mail sturen met je vraag (info[@]autopar.nl) doorgaans zijn de responstijden op een e-mail/whatsapp bericht erg snel. Houdt er ook rekening mee dat vragen over onze producten het best via e-mail gesteld kunnen worden. Hoewel wij er in de loop der jaren veel verstand van hebben gekregen zijn wij geen telefonische vraagbaak over de techniek achter VAG.

• Betaalwijzen en inbouwlocaties

Via de webshop kunt u betalen met iDEAL, Apple Pay, Creditcard, vooruitbetaling of bij montage, een aanbetaling doen (voor buitenlandse klanten hebben wij Sofort en Bancontact).Voor zakelijke klanten bieden wij de mogelijkheid om op rekening te bestellen. Op diverse montagelocaties kan er na de montage met de bankpas (pinnen, bij voorkeur contactloos)) of per telefoon betaald worden. Bij montagelocatie Zeist is er momenteel (nog) geen mogelijkheid om te pinnen. Hier kan wel contant of met uw bankieren app betaald worden. Wij raden altijd aan van te voren via onze website met iDeal of vooruitbetaling te betalen. Bij onze overige inbouwlocaties is wel een pin-automaat aanwezig.

Wij vermelden de plaatsnamen van onze inbouwlocaties op de website, geen adressen. Deze krijgt u van ons wanneer u iets besteld via onze website. Al onze montages/inbouwen worden op afspraak ingepland, u kunt doorgaans, tenzij anders aangegeven, niet zomaar langsrijden bij een van onze inbouwlocaties. De kans is namelijk groot dat deze volledig zijn ingepland en er geen tijd is om u tussendoor even te helpen.

• U heeft iets besteld en betaald via onze website en wil dit graag laten inbouwen

Dat is alleen mogelijk wanneer u bij het bestellen van het product de optie ‘inbouw/montage in uw auto’ bent tegengekomen. U kunt hier bij de meeste producten (niet alle!) dan de montagelocatie van uw voorkeur selecteren. Wanneer dit niet mogelijk is, dan is de kans groot dat wij in de inbouw/montage van het product niet zelf ondersteunen. U kunt, alvorens een product te bestellen, bij ons navragen (info@autopar.nl) of een product ingebouwd kan worden als u de optie ‘inbouwen/montage in uw auto’ niet bent tegen gekomen.

 

Winkelwagen

close