Over ons

Autopar.nl is een initiatief van Drive. Drive is een handelsonderneming gevestigd in Leeuwarden. Met jarenlange ervaring in de automotive is het team van Autopar.nl in diverse auto onderdelen actief. Vanuit Leeuwarden en diverse montagelocaties in Nederland (in totaal 11) is het mogelijk om tegen betaalbare tarieven hoog segment producten te leveren door middel van verzending of afhalen. Ook monteren wij het gros van onze onderdelen op aanvraag. Autopar.nl is kundig in de audio oplossingen, accessoires, sensoren, camera’s, multimedia, navigatie en originele toepassingen van hoog segment auto’s, onze specialisatie is de VAG groep. Wij zijn geen onderdeel van Volkswagen, Audi, Skoda of Seat Nederland, noch zijn wij officieel dealer van deze auto’s.

Volkswagen, Audi, Skoda en Seat.

Met name de elektronische toevoegingen zoals camera’s, sensoren, radio’s en navigatiesystemen dan wel multimedia van de Duitse automerken Volkswagen, Audi, Seat en het Tsjechische Skoda zijn dermate modulair opgebouwd dat Autopar met haar expertise op een professionele manier achteraf originele onderdelen kan wijzigen en toevoegen aan de auto’s van deze merken. Wij hebben in de jaren een netwerk van leveranciers en klanten opgebouwd die ons kortingen verschaffen die wij graag met u delen. Onze goede relatie met autobedrijven, vakgarages, officiele merkdealers en reviews van onze klanten bij producten spreken voor zich. Een erg hoog tevredenheidskarakter is wat ons bedrijf realiseert en dus uitstraalt.

Heeft u enige vragen over onze werkwijze of over de producten op onze website kunt u contact met ons opnemen via e-mail, whatsapp of contactformulier.

Op dit moment heeft Autopar inbouwpartners in Zeist, Haarlem, De Wijk, Sint Philipsland, Eethen, Alphen a/d Rijn, Leeuwarden en Tildonk (BE).

Autopar is een initiatief van Drive
Correspondentie/bedrijfsadres:
Drive, Freark Damwei 14, 8914BM te Leeuwarden.
Bezoek is altijd op afspraak. Er is geen showroom aanwezig, u kunt niet zomaar langsrijden. Wij zijn niet altijd aanwezig.

Contact /vragen stellen is alleen mogelijk via online chat, Whatsapp of e-mail.
Whatsapp voor iedereen: 0612445461

KVK nr: 60108916
BTW nr: NL853768833

Winkelwagen

close