Reparatie van een Skoda Columbus
Een Skoda Columbus kan natuurlijk kapot gaan, een defecte Skoda Columbus repareren is meestal binnen een aantal werkdagen mogelijk. Reparatie van een Skoda Columbus kan door Autopar.nl meestal snel gerealiseerd worden omdat wij altijd originele Volkswagen en Skoda onderdelen op voorraad hebben.

RNS510 defect? Geen probleem, laat uw RNS510 repareren!

Duur?
Het repareren van een Skoda Columbus valt meestal bijzonder mee. Het is vrijwel altijd goedkoper dan een nieuwe Skoda Columbus aanschaffen. De reparatiekosten kunnen varieren van €50,- tot plus minus €450,-

Nee, het is niet eerder 450 euro dan 50 euro. Wij snappen de gedachte: 'Die reparatie van mij zal dan wel eerder €450,- zijn want hij doet helemaal niks meer!' Dat is meestal een onjuiste redenering betreft dit Skoda systeem. Onze klanten die bij ons hun Skoda Columbus laten repareren zijn blij verrast met het resultaat en vallen de kosten reuze mee.

Wij horen van u wat de klachten zijn van de Skoda Columbus, en communiceren direct altijd netjes en in duidelijke taal wat wij verwachten dat het probleem van de Skoda Columbus is en geven een indicatie van de te verwachten reparatie kosten. Op dit moment kunt u ervoor kiezen het toestel naar ons op te sturen.

Veel voorkomende klachten van Skoda Columbus
• Scherm doet niks meer, maar Skoda Columbus lijkt het verder wel te doen
Niet verder opstarten dan welkomsscherm (zie deze link voor meer informatie opstartproblemen!)
• Leest geen CD´s of DVD´s meer
• SD kaart fout
• Doet helemaal niks meer (door bijvoorbeeld waterschade, is vaak ook te repareren!)

Heel enkel komt het voor dat de Skoda Columbus total loss wordt verklaard door ons, de reparatiekosten zijn dan hoger dan de dagwaarde van de Skoda Columbus. U kunt er dan voor kiezen het systeem ongerepareerd terug te laten sturen of wij doen een aanbod van overname aangezien wij sommige onderdelen nog kunnen gebruiken.

Hebben jullie dan ook verstand van Skoda? Jullie heten toch Autopar.nl?
Skoda en Volkswagen delen een hoop onderdelen omdat ze van dezelfde fabrikant en eigenaar zijn. De VAG Groep is ook eigenaar van Audi, Seat, Lamborghini, Bugatti en nog een aantal vooraanstaande merken. Er wordt onderling een hoop onderdelen uitgewisseld. De Skoda Columbus is vergelijkbaar met een Volkswagen RNS510, dus alle kennis is aanwezig binnen ons bedrijf.

Download hier het reparatieformulier voor de Volkswagen, Audi, Seat of Skoda navigatietoestellen
(opent een nieuw scherm)

Opsturen naar Autopar.nl
Bij binnenkomst van uw Skoda Columbus in onze werkplaats bekijken wij het toestel uitvoerig en stellen wij vast wat de definitieve reparatiekosten gaan worden van uw Skoda Columbus. Op dit moment kunt u er nog voor kiezen om het toestel ongerepareerd terug te laten sturen, u bent dan enkel uw verzendkosten van het pakket (€6,75) naar ons kwijt. Wij rekenen in dit geval geen onderzoekskosten o.i.d. Denkt u bij het opsturen van uw Skoda Columbus er altijd aan de radiocode (4-cijferige anti-diefstal code) mee te sturen, anders kunnen wij uw Skoda Columbus niet testen. Heeft u geen idee waar deze code is gebleven? Geen paniek, uw dealer kan u hier in een handomdraai van voorzien of neem contact met ons op via 058 750 5956 dan bespreken wij de mogelijkheden. In sommige gevallen kunnen wij zonder code uw Skoda Columbus repareren.

Uw Skoda Columbus laten repareren door Autopar.nl
Kiest u er voor het toestel te laten repareren dan zullen wij er naar streven uw Skoda Columbus binnen een aantal werkdagen repareren en terug sturen, inclusief 3 maanden garantie en met bijbehorende reparatiebon. 

Skoda Columbus in uw auto
Is de defecte Skoda Columbus in uw auto gemonteerd en u heeft eigenlijk geen idee of hoe deze eruit moet? Geen probleem, wij doen dit voor u in Leeuwarden of in onze dependance in Zeist. Wanneer u deze uit laat bouwen en u kiest ervoor uw Skoda Columbus niet te laten repareren brengen wij eenmalig €39 in rekening voor de onderzoeks- en uitbouwkosten. Dit bedrag geldt dus niet wanneer u uw systeem via pakketpost opstuurt!

Heeft u interesse of wilt u meer informatie betreft het laten repareren van uw Skoda Columbus?
Neem dan contact met ons op via 058 750 5956 of info@Autopar.nl