Reparatie van een RNS510
Een RNS510 kan kapot gaan, een defecte RNS510 repareren is meestal mogelijk. Reparatie van een RNS510 kan door Autopar.nl meestal binnen een aantal werkdagen omdat wij altijd originele Volkswagen onderdelen op voorraad hebben.

Reparatie RNS510 Volkswagen Skoda Columbus

Duur?
Wij repareren tot op printplaat niveau. Dat betekent dat wij tot aan de printplaat nakijken wat wij kunnen repareren. Dus vervangen van schermen, opstartproblemen en vervangen van cd lasers is geen probleem. Heeft u problemen met af en toe uitvallen, geluidsproblemen, of het totaal niet meer functioneren? Dan kan het voorkomen dat je met een total loss te maken hebt.

Veel voorkomende klachten van RNS510
• Scherm doet niks meer, maar RNS510 lijkt het verder wel te doen
Niet verder opstarten dan welkomsscherm (zie deze link voor meer informatie opstartproblemen!)
• Leest geen CD´s of DVD´s meer
• SD kaart fout
• Doet helemaal niks meer

Het komt dus voor dat de RNS510 total loss wordt verklaard door ons, de reparatiekosten zijn dan hoger dan de dagwaarde van de RNS510. U kunt er dan voor kiezen het systeem ongerepareerd terug te laten sturen of in sommige gevallen doen een aanbod van overname aangezien wij sommige onderdelen nog kunnen gebruiken.

Opsturen naar Autopar.nl

Bij binnenkomst van uw RNS510 in onze werkplaats bekijken wij het toestel uitvoerig en stellen wij vast wat de definitieve reparatiekosten gaan worden van uw RNS510. Op dit moment kunt u er nog voor kiezen om het toestel ongerepareerd terug te laten sturen, u bent dan enkel uw verzendkosten van het pakket (€6,75) naar ons kwijt. Wij rekenen in dit geval geen onderzoekskosten o.i.d. Denkt u bij het opsturen van uw RNS510 er altijd aan de radiocode (4-cijferige anti-diefstal code) mee te sturen, anders kunnen wij uw RNS510 niet testen. Heeft u geen idee waar deze code is gebleven? Geen paniek, neem contact met ons op via info@autopar.nl of whatsapp dan bespreken wij de mogelijkheden. In sommige gevallen kunnen wij zonder code uw RNS510 repareren.

• Download hier het reparatieformulier voor de Volkswagen, Audi, Seat of Skoda navigatietoestellen (opent een nieuw scherm)

Uw RNS510 laten repareren door Autopar.nl
Kiest u er voor het toestel te laten repareren dan zullen wij uw RNS510 binnen een aantal werkdagen repareren en terug sturen, inclusief 3 maanden garantie en met bijbehorende reparatiebon. 

RNS510 in uw auto
Is de defecte RNS510 in uw auto gemonteerd en u heeft eigenlijk geen idee of hoe deze eruit moet? Geen probleem, wij doen dit voor u in Leeuwarden of in onze dependance in Zeist. Wanneer u deze uit laat bouwen en u kiest ervoor uw RNS510 niet te laten repareren brengen wij eenmalig €50 in rekening voor de onderzoeks- en uitbouwkosten. Dit bedrag geldt dus niet wanneer u uw systeem via pakketpost opstuurt!

Heeft u interesse of wilt u meer informatie betreft het laten repareren van uw RNS510?
Neem dan contact met ons via whatsapp of via info@autopar.nl