Elke week bouwen wij minimaal 3 a 4 bluetooth systemen in. In diverse typen auto's hebben wij ervaringen met bluetooth inbouw zoals de Volkswagen Amarok, Volkswagen Passat (CC), Volkswagen Polo, Volkswagen Transporter, Golf  5, Golf 6, Caddy, Jetta, etc.etc. Wij bouwen in op locatie in Leeuwarden. Hier hebben wij de beschikking over een werkruimte waar uw auto binnen staat en u in de wachtkamer of het winkelterrein kunt rondshoppen. Het winkelterrein de Centrale in Leeuwarden heeft o.a. een Media Markt, Praxis, Xenos, BCC, diverse keuken- meubel en beddenzaken en diverse eetgelegenheden.

Onze dienst: Inbouwen van bluetooth in uw Volkswagen

Golf 6 bluetooth RNS510

U kunt na installatie van uw bluetooth systeem in uw auto bellen via de speakers en opnemen/ophangen via stuurbediening of de bediening van de radio. Op de foto is een Volkswagen Golf 6 te zien waar wij een RNS510 met Bluetooth hebben ingebouwd. Het telefoonmenu is ook tussen de tellers te zien en te bedienen via het stuur.

Deze klant heeft gekozen voor een RNS510 (€725,-) met bluetooth module inbouw (€299,-) Wij hebben het complete bluetooth systeem met RNS510 vakkundig ingebouwd voor €95,- daarnaast was er nog een inruil van het oude systeem wat van het totaalbedrag is afgegaan. Wij testen alles grondig en geven garantie op de installatie en inbouw.

Wanneer u reeds een RNS510 of RNS310 in uw auto heeft zitten kunnen wij deze ook voorzien van bluetooth, u betaald dan alleen voor de bluetooth module (nieuw! origineel VW) en de inbouwkosten op locatie in Leeuwarden.

Neem contact met ons op voor meer informatie!