Wilt u handsfree kunnen bellen in uw Volkswagen? Wilt u graag uw muziek op uw smartphone kunnen horen via de luidsprekers van uw Volkswagen? U wilt zelfs uw telefoonlijst en afspeellijst bedienen via uw stuurbediening via het display van uw boordcomputer..dat kan! Met de bluetooth module die wij hier op Autopar.nl aanbieden kunt u uw RNS510, RNS310 of RCD510 omtoveren in een allround media center die direct communiceert met uw smartphone (denk aan een iPhone, Samsung, HTC, Blackberry etc.) of mobiele telefoon met enkel bluetooth.

Een origineel Volkswagen product is toch iets wat wij ten alle tijden aanraden. Waarom? Omdat ten eerste de auto hiervoor gemaakt is, alle onderdelen werken zonder conflicten met elkaar en er kunnen bepaalde beloftes gedaan worden betreft de langdurigheid en de juistheid van de werking. Ten tweede is het voor ons mogelijk om deze te laten communiceren met diverse audio en video gerelateerde onderdelen in uw auto. Denk aan de achteruitrijcamera, parkeersensoren, speciale geluidsinstallatie etc.

De Premium Bluetooth module is hier geen uitzondering op. Wij leveren de originele, met fabrieksgarantie Bluetooth module van Volkswagen. Deze werkt samen met de RNS510, RNS310 en de RCD510. Bij een autobedrijf betaal je een bijzonder bedrag voor dit staaltje techniek, wij durven het bijna voor de helft te doen: €399,- Hier komt dan nog wel een programmering bij kijken, wat eenmalig €50,- moet kosten. Dit zou betekenen dat je voor €449,- een volledig werkend Bluetooth systeem in je Volkswagen hebt die jouw auto omtovert tot een allround media center. Dus laat jouw Volkswagen samenwerken met een iPhone, Samsung, HTC, Blackberry e.a. smartphones om het maximale op audio en video gebied uit jouw Volkswagen te halen.

Volkswagen Bluetooth Premium RNS en RCD systemen €299,-