Volkswagen parkeersensoren forum

Volkswagen parkeersensoren zijn achteraf prima in te bouwen in vrijwel elk type Volkswagen. Ook kunnen wij overigens ditzelfde voor een Audi, Seat of Skoda realiseren. De door ons geleverde Volkswagen parkeersensoren zijn allemaal origineel VW. Dit betekent dus dat deze ook zullen functioneren op uw radio navigatiesysteem.

Er zijn drie varianten Volkswagen parkeersensorensetjes:

Volkswagen parkeersensoren voor en achter set
Volkswagen parkeersensoren achter set
Volkswagen parkeersensoren voor set (alleen mogelijk wanneer er achter al een parkeersensoren set aanwezig is)

Wij leveren al deze varianten voor uw Volkswagen. Het is niet bij alle types VW's mogelijk de parkeersensoren in te bouwen maar de meest voorkomende types wel. Klik voor een overzicht van onze parkeersensoren op de bovenstaande links.

Wij kunnen de parkeersensoren inbouwen in uw Volkswagen. Er moeten gaten in uw bumper worden geboord, er moet een extra kabelboom aangelegd worden die helemaal van achter naar voor gelegd moet worden in het geval van parkeersensoren achter.

In het geval van parkeersensoren voor en achter moeten er twee kabelbomen geplaatst worden die van zowel de voor als achterzijde elkaar uiteindelijk onder het dashboard tegenkomen.

Heeft u al parkeersensoren in uw VW achter geplaatst? Of is de VW ooit af-fabriek met sensoren achter geleverd? Dan bestaat de kans dat u gewoon kunt uitbreiden naar parkeersensoren voor! Neem contact met ons op om dit te veriefieren op 058 750 5956. Parkeersensoren in uw voorbumper plaatsen is geen probleem en het resultaat zal net als fabriek-af zijn.

Wanneer u parkeersensoren bij ons besteld kunnen wij deze in de juiste kleur spuiten. Hiervoor hebben wij een kleurcode nodig. Nu begrijpen wij dat u deze niet direct weet, geen nood, deze kunnen wij aan de hand van uw kenteken achterhalen. In kleur spuiten van Volkswagen sensoren kost eenmalig €25,- en wordt professioneel gedaan.

Heeft u al VW parkeersensoren maar zijn er een of twee sensoren defect? U kunt deze ook los bij ons bestellen! Kijk hiervoor achter deze link: Volkswagen parkeersensoren onderdelen

VW sensor