Marktplaats RCD330 of RCD660+ Apple Carplay kopen en laten bezorgen.

* Update 16/9 Autopar verkoopt een stabiele versie van de RCD330, kijk hierbij op https://www.autopar.nl/vw-rcd330-apple-carplay-bluetooth-multimedia

Allereerst: Wij adverteren de RCD660+ niet en nooit via online marktplaatsen zoals Marktplaats en Speurders, en bedrijven die dit wel doen verkopen niet de RCD660+, maar een imitatie zoals de RCD330 met compleet andere software en opgebouwd uit ander materiaal met veel voorkomende problemen zoals slechte radio ontvangst en geen werking met EU iPhones en Android telefoons. Helaas wordt de goede originele Autopar RCD660 naam hiervoor misbruikt. Alleen Autopar verkoopt de originele Volkswagen RCD660+ en RCD660 Apple Carplay / Android Auto en geeft hier 2 jaar garantie op. De RCD330 radio toestellen zijn altijd gebruikt.

Marktplaats is een medium voor een gebruikte spullen maar helaas ook een smeltkroes van oplichters en bedrijven die geen garanties geven op wat ze verkopen, koop en verkoop hier daarom alleen datgene waar u verstand van heeft of garantie op krijgt van een gevestigd bedrijf met goede recenties / reviews. Is een bedrijf slechts een paar maanden actief op Marktplaats? Kijk dan ook goed uit. Wij geven altijd 2 jaar garantie op de RCD660+, van bedrijven die minder dan 2 jaar garantie geven kan je vanuit gaan dat het niet origineel is of een gebruikte RCD330. Een RCD330 is helaas niet te updaten, de RCD660 met apple carplay + android auoto is wel te updaten.

Samenvatting RCD330 en RCD660 Autopar

RCD330 RCD660 Apple Carplay & Android Auto Autopar
Draait op Windows CE Draait op Linux, degene met Apple Carplay & Android Auto
Firmware is niet te updaten   Firmware is wel te updaten, loopt niet vast
Heeft andere interface, vaak met geel, vaak geen RDS       Interface met geel/rood en andere lettertype, RDS

Voorzien van Apple CarPlay en Baidu Carlife (Chinees)
*tegenwoordig verkopen wij ook een versie (apple carplay + android auto) met meerdere EU talen, maar geen NL*

Voorzien van Mirror Link, Apple CarPlay en optioneel Android Auto (er is ook een optie met alleen apple carplay, deze is niet te updaten)
Voorzien van Chinese taal en Engelse taal Voorzien van Europese talen o.a. Engels
Geen garantie via Marktplaats, bij Autopar
1 jaar via onderstaande link
2 jaar garantie bij Autopar
Klank kleur instellingen matig, geen AUX in poort Klank kleur instellingen uitgebreid, voorzien van aux in, usb, sd

Autopar verkoopt een stabiele versie van de RCD330, kijk hierbij op https://www.autopar.nl/vw-rcd330-apple-carplay-bluetooth-multimedia